ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Καλύτερη αντηλιακή προστασία για το πρόσωπο σε υφές που θα θέλετε να φοράτε καθημερινά!

Tweet
Share
Tweet
Share

Είναι αλήθεια!

Το να βάζετε αντηλιακό σημαίνει παραπάνω ώρα στην καθημερινή ρουτίνα σας... άλλωστε, ποιος θέλει να φορά μια παχιά, λευκή αντηλιακή κρέμα που αφήνει ίχνη;

Η La Roche-Posay, αντιλαμβάνεται ότι πολλοί άνθρωποι, 73%1, δεν φορούν τακτικά αντηλιακή κρέμα, παρόλο που είναι γνωστοί οι κίνδυνοι από την ηλιακή έκθεση. Αποστολή της είναι να προσφέρει την καλύτερη προστασία και να εμπνεύσει τον κόσμο να αποκτήσει σε συστηματική βάση, ασφαλή συμπεριφορά απέναντι στον ήλιο.

Αναγνωρίζοντας ότι ανεξάρτητα από το πόσο αποτελεσματική είναι μια αντηλιακή κρέμα, δεν ωφελεί σε τίποτα αν δεν χρησιμοποιείται, η σειρά της La Roche-Posay Anthelios για το πρόσωπο προτείνει μια ποικιλία υφών, υψηλής αντηλιακής προστασίας, με πρωταγωνιστή την NEA αντηλιακή προστασία Dry Touch Gel Cream SPF50+ με χρώμα. Με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας, υφή για ματ αποτέλεσμα και χρώμα, προσφέρει την καλύτερη προστασία και επιπλέον καλλυντικά οφέλη για να φοριέται καθημερινά με ευχαρίστηση!

Ολοκληρωμένο Σύστημα Προστασίας. Ενάντια στις UVΒ/UVA (ακόμα και τις μακρές UVA)/ΙR/ και την Ατμοσφαιρική Ρύπανση. Mε αντιοξειδωτική δράση.

Ηγέτης στην προστασία ευρέος φάσματος, η La Roche - Posay έχει καταδείξει πως οι μακρές ακτίνες UV, που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των ακτινών UV που φτάνουν στην επιφάνεια της γης είναι παρούσες όλο το χρόνο. Οι ακτίνες αυτές προξενούν φλεγμονή στο δέρμα, παραγωγή ελεύθερων ριζών και επιπλέον ευαισθησία στο δέρμα, αποδυναμώνοντας το αμυντικό του σύστημα. Μακροπρόθεσμα, αυξάνουν το ενδεχόμενο για καρκίνο του δέρματος.

Για 1η φορά, η La Roche-Posay απέδειξε με κλινικές μελέτες ότι η ρύπανση επιδρά αρνητικά στο δέρμα μέσω των ίδιων μηχανισμών και επιδεινώνεται από την ακτινοβολία UV, κάνοντας τη φθορά στο δέρμα πολλαπλάσια. Με το νέο καινοτομικό σύστημα προστασίας [XL]-PRΟTECT™ , η La Roche-Posay προσφέρει προστασία διευρυμένη όσο ποτέ πριν, χάρη:

-στο MEXOPLEX™, το αποκλειστικό σύστημα φίλτρων ενάντια στις UV που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τις UVB και προστασία από τις μακρές ακτίνες UVA, έως και 2 φορές υψηλότερη σε σχέση με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

-στην αντιοξειδωτική δράση που προσφέρει, με ισχυρό σύμπλοκο ενάντια στις UV, την ΙR και την ατμοσφαιρική ρύπανση: Το σύμπλοκο αυτό με Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay & το δραστικό συστατικό Baicalin προσφέρει επιπλέον αποδεδειγμένη, σε βιολογικό επίπεδο, προστασία ενάντια στις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος στο DNA.

Ασφαλείς Συνθέσεις που προάγουν την καθημερινή εφαρμογή

Οι συνθέσεις των προϊόντων Anthelios, ακολουθούν ένα αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης για μέγιστη ασφάλεια με εξαιρετικά αποτελέσματα στο δέρμα, καλύπτοντας τις υψηλές απαιτήσεις των γυναικών για προστασία από τον ήλιο και καλλυντική ευχαρίστηση. Είναι ανθεκτικές στο νερό, χωρίς paraben, υποαλλεργικές και δοκιμασμένες κάτω από δερματολογικό έλεγχο.

Καθώς το άρωμα είναι σημαντικός παράγοντας για την ευχάριστη εφαρμογή, η La Roche-Posay ανέπτυξε νέες συνθέσεις με άρωμα «φτιαγμένες» στα μέτρα του ευαίσθητου δέρματος. Επιπλέον, οι νέες συσκευασίες με αντλία παρέχουν ευκολία για ακόμα καλύτερη προστασία, καθώς η αντλία κάνει την εφαρμογή πιο εύκολη κι έτσι επιτρέπει και ενθαρρύνει την καθημερινή χρήση και την επανάληψη στη σωστή δοσολογία.

ΝΕΑ NEA ANTHELIOS Dry Touch Gel-Cream SPF50+ με χρώμα

ROCHE 4

Πολύ υψηλή προστασία SPF 50+, dry touch υφή για ματ αποτέλεσμα και χρώμα!

Οι υφές με χρώμα αποτελούν τάση στην φροντίδα προσώπου, με την προτίμηση σε αυτές να αυξάνεται κατά 50+% (IMS πωλήσεις φαρμακείου, 2015). Παράλληλα, τα make up με δείκτη προστασίας SPF, επίσης, χαίρουν της προτίμησης των γυναικών με ανάπτυξη κατά 38% (U&A, 2014).

Η νέα Anthelios XL Dry Touch gel – κρέμα με πολύ υψηλή προστασία SPF 50+ συνδυάζει την ματ υφή με το χρώμα!

Διαθέτει μη λιπαρή υφή που δεν κολλάει, απορροφάται άμεσα, αφήνοντας ένα άμεσο ματ και απόλυτα «στεγνό» αποτέλεσμα που διαρκεί. Η αποτελεσματικότητα βασίζεται στη σύνθεσή της που περιέχει πυρίτιο, το οποίο δρα άμεσα κατά της γυαλάδας και ρυθμίζει τη λιπαρότητα.

Η νέα σύνθεση με χρώμα προσφέρει ταυτόχρονα ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο δέρμα και φυσική φρεσκάδα στην όψη της επιδερμίδας.

Το ελαφρύ άρωμα και η αντλία την καθιστούν την τέλεια καθημερινή προστασία για την πόλη.

ΝΕΑ UNIFIANT ANTHELIOS UNIFIANT BLUR SPF 50 σε νέα ροζέ απόχρωση

ROCHE 6

Yψηλή προστασία SPF 50, υφή mousse με χρώμα & αποτέλεσμα make-up

Έχει αέρινη υφή mousse που λιώνει στην επαφή με το δέρμα, γεμίζοντας άμεσα τις πτυχώσεις και σβήνοντας τις ατέλειες. Το αποτέλεσμα είναι ματ και απαλό σαν πούδρας.

Oι δύο αποχρώσεις rose & golden ταιριάζουν σε κάθε απόχρωση δέρματος και προσφέρουν άμεσα ομοιόμορφη όψη και αποτέλεσμα make-up, χαρίζοντας την αίσθηση πως η χροιά του δέρματος έχει μαυρίσει διακριτικά.

ΝΕΑ ANTHELIOS XL CREAM με SPF 30

ROCHE 2

Ο δείκτης SPF 30 αποτελεί την ιδανική χρήση για τις ημέρες ήπιας ηλιοφάνειας

Έχει πλούσια, ενυδατική υφή για άνεση που διαρκεί και αποτελεί την ιδανική πρόταση για το ξηρό δέρμα. Απορροφάται γρήγορα, χωρίς να κολλάει και χαρίζει ενυδάτωση χωρίς λευκά ίχνη.

Η ενυδατική υφή κρέμας, διατίθεται και σε σύνθεση με δείκτη προστασίας SPF 50+, με άρωμα και χωρίς άρωμα.

AΝΤΗELIOS. Καλύτερη προστασία για εσάς και τους αγαπημένους σας

Η La Roche-Posay ενθαρρύνει την ενημέρωση σχετικά με την ασφαλή έκθεση στον ήλιο και την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος για περισσότερα από 10 χρόνια.

roche 7

Οι δράσεις ενισχύθηκαν πέρσι

* με μια σημαντική έρευνα της Roche-Posay και της εταιρείας Ipsos που πραγματοποιήθηκε σε 23 χώρες, με στόχο να εμπλουτίσει τη γνώση μας για το βαθμό επίγνωσης του κίνδυνου ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος.

* βασισμένη στην παρατήρηση ότι ‘φροντίζουμε περισσότερο για την υγεία των αγαπημένων μας προσώπων παρά για τη δική μας’, η La Roche-Posay παρουσίασε την εκστρατεία ευαισθητοποίησης ΓΙΝΕ Skin checker με στόχο να εκπαιδεύσει το ευρύ κοινό και να του δώσει πιο ενεργό ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος.

Φέτος, θέλοντας να μας προσφέρει μια ακόμα πιο σφαιρική προσέγγιση απέναντι στην προστασία από τον ήλιο η La Roche-Posay μας προτρέπει να σώσουμε το δέρμα μας και το δέρμα των αγαπημένων μας προσώπων σε 3 απλά βήματα:

1.Προστάτεψε το δέρμα σου το από τον ήλιο, χρησιμοποιώντας καθημερινά Anthelios, καθώς προσφέρει βέλτιστη προστασία από τη UVA/UVB/IR ακτινοβολία και αντιοξειδωτική δράση.

2.Παρατήρησε προσεκτικά τις ελιές σου και τις ελιές των αγαπημένων σου. Αναζήτησε τη μέθοδο ABCDE στο www.saveyourskin.gr για να εντοπίσεις τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσεις προσοχή.

3.Υιοθέτησε τη σωστή συμπεριφορά κάτω από τον ήλιο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman