ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Με πόσους ερωτικούς συντρόφους πρέπει να έχετε πάει;

Tweet
Share
Tweet
Share

Μέχρι πόσους συντρόφους μπορείτε να πάτε στη ζωή σας; Έρευνα για τον κατάλληλο αριθμό έκανε η μεγαλύτερη ιστοσελίδα γνωριμιών για απίστους, στη Βρετανία.

Το IllicitEncouters.com τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες τόνισε πως ο ιδανικός αριθμός συντρόφων κατά τη διάρκεια όλης της ζωής τους είναι δέκα.

Ο ιστότοπος ρώτησε 10.000 άτομα πόσους συντρόφους ή ερωτικούς παρτενέρ θα ήθελαν να είχαν συνολικά στη ζωή τους.

Οι περισσότεροι από αυτούς, το 38% των γυναικών και το 37% των ανδρών δηλαδή απάντησε 8 με 12, ενώ όλοι τους συμφώνησαν ότι οι δέκα ερωτικοί σύντροφοί  είναι πραγματικά ο ιδανικός αριθμός. Η έρευνα κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι όσοι είχαν πάνω από 10 συντρόφους θεωρούνταν ιδιαίτερα έμπειροι, ενώ όσοι είχαν κάτω από 10 θεωρούνταν «άπειροι σεξουαλικά». 

Παράλληλα κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι άνδρες ήταν πιο επιφυλακτικοί με τις γυναίκες που είχαν πάνω από 10 συντρόφους στη ζωή τους. 

Επίσης στους συμμετέχοντες στην έρευνα τέθηκε το ερώτημα αν θα ήθελαν να γνωρίζουν πόσους ερωτικούς παρτενέρ είχε ο σύντροφός τους στο παρελθόν. Το 35% των γυναικών είπε ότι θα ήθελαν να γνωρίζει ακριβώς το ερωτικό παρελθόν του συντρόφου τους, ενώ για τους άνδρες το ποσοστό ήταν 30%.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman