ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αμαρτία γένους... θηλυκού

Tweet
Share
Tweet
Share

Aν μέχρι τώρα νομίζατε πως η σεξουαλική κακοποίηση είναι μια "υπόθεση" ανδρική, καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε άμεσα… Κι αυτό γιατί η ιστορία έχει να μας παρουσιάσει δεκάδες παραδείγματα γυναικών οι οποίες αποπλάνησαν και επιχείρησαν να δολοφονήσουν το αντικείμενο του πόθου τους ή εκείνους που στάθηκαν εμπόδιο στην εμμονή τους. Διαβάστε στη συνέχεια μερικά από αυτά.

Joyce McKinney

Συγκλονισμένη η Βρετανία στα τέλη της δεκαετίας ’70 παρακολούθησε την ιστορία της Joyce McKinney. Το αρρωστημένο πάθος της 25χρονης για έναν 19χρονο την οδήγησε στην παρανομία και τη τρέλα, καθώς η ίδια τον απήγαγε υπό την απειλή όπλου, τον έδεσε στο κρεβάτι και τον κακοποιούσε σεξουαλικά, τον απειλούσε και επιχείρησε να τον σκοτώσει. Ο νεαρός δεν είχε δώσει σημεία ζωής για τρεις ημέρες, ενώ στα ίχνη του έφτασε έπειτα από εξονυχιστική έρευνα ο ιδιωτικός ερευνητής που προσέλαβε η οικογένειά του και ο οποίος εντόπισε τον Kirk Anderson σε ένα εξοχικό στο Ντέβον. Ο 19χρονος της υποσχέθηκε πως θα την παντρευτεί και μόνο τότε κατάφερε να διαφύγει τραυματισμένος. Αργότερα πήγε στην αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει το συμβάν. Όταν η McKinney έμαθε την «προδοσία» μάζεψε τα πράγματά της και διέφυγε στον Καναδά, ωστόσο ποτέ δεν σταμάτησε να παρακολουθεί τη ζωή του Anderson. Όπως αναφέρεται, μέχρι και τώρα, στα εξήντα της χρόνια δεν έχει συνάψει ερωτικές σχέσεις με άλλον άνδρα, ενώ συνεχίζει να έχει εμμονή με τον Kirk.

Courtney Reschke

Μέσω του facebook η Courtney Reschke συνήθιζε να προσεγγίζει τα θύματά της που ήταν κυρίως φίλοι του παιδιού της. Η ίδια συγκέντρωνε τους ανήλικους στο σπίτι της, τους μεθούσε και αργότερα τους κακοποιούσε σεξουαλικά. Η δράστης δεν δίσταζε να πραγματοποιεί της αποτρόπαιες πράξεις της ακόμη και μπροστά στα μάτια του μικρότερου παιδιού της. Η ίδια απειλούσε τους 15χρονους ότι θα τους σκότωνε αν αποκάλυπταν τις πράξεις της. Όταν συνελήφθη από την αστυνομία δήλωσε αθώα, ωστόσο οι καταθέσεις των παιδιών ήταν ανατριχιαστικές με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 20ετή φυλάκιση. 

pic31 600x400

Jill Dudley

Η Jill Dudley έχει συγγενική σχέση με τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό Clement Atlee και κατάγεται από μια συντηρητική οικογένεια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύζυγος της πέθανε και εκείνη παντρεύτηκε τον Jack Dudley λίγα χρόνια αργότερα. Ο σύζυγος δεν ήθελε τα δίδυμα αγόρια της Jill και έτσι τα κακομεταχειριζόταν, τους φερόταν σαν να είναι σκλάβοι και τα άφηνε να κοιμούνται εκτός σπιτιού. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα χειρότερη ήταν η συμπεριφορά της ίδιας τους της μητέρας, καθώς η ίδια τα κακοποιούσε και σεξουαλικά ή άφηνε τους φίλους της να τα κακοποιούν. Η Dudley είχε προσπαθήσει να τα σκοτώσει και συχνά τα άφηνε χωρίς τροφή για να πεθάνουν. Μετά το θάνατό της, τα παιδιά ανακάλυψαν ότι η μητέρα τους είχε κληρονομήσει μια σημαντική περιουσία, αλλά την έκρυβε από αυτά, ενώ σε μια από τις ντουλάπες της βρήκαν γυμνές φωτογραφίες τους.

Gemma Barker

Μέσω του facebook και πάλι η 19χρονη Gemma αποπλάνησε δυο κοπέλες που ήθελε να εκδικηθεί, προσποιούμενη ότι ήταν άνδρας και αποφάσισε να τους καταστρέψει τη ζωή. Γνώρισε από κοντά και τις δύο, όμως κατάφερε να διατηρήσει τη ταυτότητά της κρυφή με αποτέλεσμα να συνάψει μαζί τους ερωτικές σχέσεις. Όταν μετά από καιρό αποκαλύφθηκε η ταυτότητά της, οι δυο κοπέλες δήλωσαν σοκαρισμένες και ανέφεραν ότι δεν είχαν καταλάβει την αλήθεια, έτσι την κατηγόρησαν για σεξουαλική κακοποίηση. Μετά τη σύλληψή της δεν έδειξε καμία μετάνοια, ενώ δήλωσε πως αν είχε την ευκαιρία θα το ξανάκανε.

pic91 600x400

Ashley Jessup

Όσοι γνωρίζουν την ιστορία, κάνουν λόγο για μια από τις πιο φρικιαστικές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης από γυναίκα. Η Ashley και το αγόρι της συνήθιζαν να ανταλλάζουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου μέσω διαδικτύου, έτσι τον Αύγουστο του 2011 το αγόρι της, της ζήτησε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μόλις 10 μηνών γιο της και να βιντεοσκοπήσει την πράξη της. Η ίδια το έκανε χωρίς δισταγμό και του έστειλε το βίντεο που εντοπίστηκε στον υπολογιστή του από την πρώην κοπέλα του, που ειδοποίησε την αστυνομία. Παράλληλα, αποκαλύφθηκε πως η Jessup είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και έναν 13χρονο και είχε θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με ισόβια φυλάκιση.

Sarah Hopkins

Οι Αρχές συνέλαβαν τη Sarah Hopkins όταν εκείνη ήταν 35 χρονών επειδή κακοποίησε σεξουαλικά τον 11χρονο γείτονά της. Συχνά έπειθε το αγόρι να την επισκέπτεται στο διαμέρισμά της, όπου τον κακοποιούσε σεξουαλικά και τον απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει. Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από 8 μήνες, όταν το παιδί δεν άντεξε τις απειλές και μίλησε στη μητέρα του. Η Hopkins συνελήφθη και τιμωρήθηκε με 12ετή φυλάκιση, ενώ υπήρχαν υποψίες ότι μπορεί να είχε κακοποιήσει και άλλα παιδιά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε ποτέ.

Theresa Goddard

Αυτή τη φορά η θύτης αποπλανούσε τα θύματά της μέσω αγγελιών σε εφημερίδες. Ο λόγος για την Theresa Goddard. Στην σοκαριστική αγγελία της απάντησε ο πατέρας δυο αγοριών 10 και 9 ετών και οι δυο τους ανέπτυξαν μια ρομαντική σχέση μέσω email και μέσων κοινωνικών δικτύωσης. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η ίδια άφησε τη δουλειά της και μετακόμισε στη Βιρτζίνια όπου άρχισε να κακοποιεί σεξουαλικά τα παιδιά από τον πρώτο κιόλας μήνα της συμβίωσής της με τον 51χρονο, τον οποίο προσπάθησε να δολοφονήσει. Ο πατέρας των παιδιών ήταν αστυνομικός με αποτέλεσμα, η Theresa να συλληφθεί και να τιμωρηθεί με δεκαετή φυλάκιση.

Jennifer Rice

Η Jennifer εργαζόταν ως δασκάλα σε σχολείο της Οκλαχόμα όταν γρήγορα αποκαλύφθηκε η εμμονή της με έναν 11χρονο μαθητή της, τον οποίο αποπλάνησε και κακοποίησε σεξουαλικά, ασκώντας του παράλληλα ψυχολογική βία ότι θα σκοτώσει την οικογένειά του. Ο πατέρας του αγοριού άρχισε να υποπτεύεται την συμπεριφορά του αγοριού, αλλά και της δασκάλας και σύντομα ανακάλυψε ότι ο γιος του είχε πέσει θύμα κακοποίησης κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Μετά τη σύλληψή της, αποκαλύφθηκε ότι η ίδια είχε κακοποιήσει και τον 15χρονο αδελφό του 11χρονου και τιμωρήθηκε με 25ετή φυλάκιση.

pic71 597x400

Leah Shipman

Πρόκειται για μια δασκάλα που κακοποίησε σεξουαλικά έναν από τους μαθητές της. Η Leah Shipman είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον 15χρονο μαθητή της και γι΄ αυτό συνελήφθη. Καθώς ωστόσο δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία και το παιδί δεν δέχτηκε να την καταγγείλει, εκείνη δεν τιμωρήθηκε ποτέ. Όπως αναφέρεται, η ίδια παράτησε τον επί 19χρόνια σύζυγό της, αφού επιχείρησε να τον δολοφονήσει και παντρεύτηκε τον ανήλικο μαθητή της, με την συγκατάθεση και την άδεια της μητέρας του. Την υπόθεση κατήγγειλε ο πρώην σύζυγός της με αποτέλεσμα να της απαγορευθεί να διδάσκει.

Hendrika Shaskey

Η Hendrika Shaskey είναι ακόμα μια δασκάλα που κακοποίησε σεξουαλικά έναν από τους μαθητές της. Ο Aaron Gilmore ήταν 11 ετών, όταν κακοποιήθηκε σεξουαλικά από την 35χρονη δασκάλα του Hendrika Shaskey σε σχολείο της Νέας Ζηλανδίας. Η δασκάλα τον καλούσε συχνά στο σπίτι της για να παίξει με τα παιδιά της μέχρι που τα κίνητρά της αποκαλύφθηκαν. Μάλιστα ο 11χρονος είχε περάσει τις διακοπές του μαζί της, ενώ συχνά διανυκτέρευε στο σπίτι της, μέχρι που το αγόρι μετακόμισε οριστικά στο διαμέρισμά της. Όταν το αγόρι ενηλικιώθηκε, κατέφυγε στην Αυστραλία και αποκάλυψε την κακοποίηση που είχε δεχθεί από τη δασκάλα του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να τιμωρηθεί με δεκαετή φυλάκιση...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman