ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μανιακός δράστης εξαιτίας της... παρθενιάς του

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι μυστηριώδεις δολοφονίες που σημειώθηκαν στο Πόρτσμουθ του Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ το καλοκαίρι του 2014 κινητοποίησαν τις Αρχές που έσπευσαν να ερευνήσουν την υπόθεση.

Θύματα των επιθέσεων ήταν τρεις γυναίκες, οι οποίες ευτυχώς επέζησαν καθώς ο δράστης δεν τις χτύπησε θανάσιμα.

Οι γυναίκες-θύματα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, προέρχονταν από τελείως διαφορετικούς κοινωνικούς κύκλους ενώ δεν είχαν την ίδια ηλικία.

Οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν. Ο 17χρονος Ben Moynihan είναι ο17χρονος δράστης των σκληρών επιθέσεων. Ο ίδιος κρίθηκε ένοχος
και για τις τρεις δολοφονικές απόπειρες και εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να ανακοινωθεί η ποινή που το δικαστήριο θα ορίσει.

Οι Αρχές αναφέρουν πως ο 17χρονος έτρεφε συναισθήματα μίσους για τις γυναίκες καθώς ο ίδιος δεν είχε σεξουαλικές επαφές και ήθελε να τις εκδικηθεί γι’ αυτό.

Ο νέος μέσα από δύο επιστολές που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο αναλύει τους λόγους που τον οδήγησαν στις πράξεις του.

Στην πρώτη αναφέρει πως στόχος του ήταν να συνεχίσει τις επιθέσεις ενώ σε άλλο σημείο ειρωνεύεται την αστυνομία που δεν τον είχε εντοπίσει.

Ο νεαρός είχε ως πρότυπο γνωστούς serial killers ενώ είχε αναπτύξει θανάσιμα αισθήματα μισογυνισμού. Όπως γράφει ο Independent, ο 17χρονος άφησε τις επιστολές σε οχήματα της αστυνομίας και οι ερευνητές τον εντόπισαν χάρη σε μια φωτογραφία με την οποία συνόδευε μια από αυτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman