ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγοράστε σπίτι και γυναίκα μαζί!

Tweet
Share
Tweet
Share

Βόμβα στην αγορά ακινήτων ρίχνει μια αγγελία διαφορετική από τις άλλες. Στην προσπάθειά του να διαθέσει ένα ακίνητο, μεσιτικό γραφείο στην Ινδονησία, ανήρτησε αγγελία στο διαδίκτυο στην οποία αναφέρει ότι μαζί με το σπίτι, κανείς αγοράζει και… την ιδιοκτήτρια!

Η πρωτοβουλία βέβαια δεν είναι του μεσίτη, αλλά της 40χρονης ιδιοκτήτριας η οποία απελπισμένη από τις έως τώρα αποτυχημένες της προσπάθειες αποφάσισε να βάλει μια… τάξη στην ζωή και τα οικονομικά της. Επιχειρεί να πουλήσει το σπίτι της, στο οποίο όμως, εάν το εγχείρημα πετύχει, θα συνεχίσει να διαμένει καθώς ο αγοραστής, παίρνει και εκείνη.

blonde woman standing in front of house

Η Γουίνα Λάι που είναι χήρα, εδώ και πέντε χρόνια, βρήκε τρόπο να λύσει το οικονομικό και το προσωπικό της πρόβλημα. Στην αγγελία αναγράφεται ότι πρόκειται για την προσφορά του αιώνα «Αγοράστε το σπίτι και μπορείτε να παντρευτείτε την ιδιοκτήτρια, μόνο για σοβαρούς αγοραστές και χωρίς διαπραγμάτευση» ενώ διευκρινίζεται ρητώς ότι ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

«Αγοράστε το σπίτι και μπορείτε να παντρευτείτε την ιδιοκτήτρια, μόνο για σοβαρούς αγοραστές και χωρίς διαπραγμάτευση»

Ακίνητο και γυναίκα δεν θα διατεθούν άνευ όρων… Η γυναίκα αποφάσισε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, όσων νόμιζαν ότι επρόκειτο για φάρσα, με εμφάνισή της σε τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία κατέστησε και πάλι σαφείς τις προθέσεις της και τις λεπτομέρειες της συναλλαγής.

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman