ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μόνο στο Βερολίνο...

Tweet
Share
Tweet
Share

Έναν ιδιαίτερο τρόπο να γνωρίσει καινούριους ανθρώπους βρήκε ο Τσέχος φωτογράφος Μάρτιν Γκάμπριελ Παβέλ. Βρέθηκε στο Βερολίνο, το οποίο προσφέρεται για νέες και ποικίλες γνωριμίες, αλλά ήθελε να έρθει σε μια άλλη… επαφή με τον κόσμο, αναπαριστώντας παράλληλα την διαφορετικότητα μεταξύ των ανθρώπων της γερμανικής πρωτεύουσας, που είτε κατοικούν σε αυτήν είτε είναι απλώς περαστικοί. Και αποφάσισε να τους απαθανατίσει γυμνούς.

 

Ξεκίνησε φωτογραφίζοντας την Έλλε, μέσα στο διαμέρισμά της, γυμνή. Μετά, εκείνη πήρε τη φωτογραφική του μηχανή και τράβηξε γυμνό τον Μ, ο οποίος με τη σειρά του τράβηξε γυμνό τον Τζόναθαν κοκ. Κι έτσι ο Μάρτιν Γκάμπριελ Παβέλ δημιούργησε μια αλυσίδα, φωτογράφων που γίνονται μοντέλα. Δεν υπάρχει υποχρέωση να είναι όλα τα μοντέλα γυμνά, εξηγεί ο ίδιος, αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει αρνηθεί. Δεν είναι απαραίτητο το μοντέλο ή ο φωτογράφος να είναι γνωστός, ούτε επιβάλλεται να είναι άγνωστος.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι σε οποιαδήποτε άλλη πόλη δεν θα είχε μεγάλη επιτυχία το εγχείρημα, αλλά το Βερολίνο είναι διαφορετικό…:

 
 

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7

 

Όποιος θέλει να συμμετάσχει στην αλυσίδα, να φωτογραφίσει και να φωτογραφηθεί από έναν Βερολινέζο, μπορεί να στείλει ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman