ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Παπούτσι που μεγαλώνει…

Tweet
Share
Tweet
Share

Ικανή να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων είναι μια νέα εφεύρεση, η οποία στη σύλληψή της φαντάζει αρκετά απλή. Η επίδρασή της όμως αναμένεται να είναι θαυματουργή, όπως εκτιμά ο κατασκευαστής. Πρόκειται για ένα ζευγάρι παπούτσια, το οποίο… μεγαλώνει, μαζί με τον κάτοχό του.

shoechart

Σκοπός του εφευρέτη Κέντον Λι είναι τα παπούτσια αυτά να χρησιμοποιηθούν από παιδιά σε υποανάπτυκτες χώρες, τα οποία θα μπορούν πλέον να μεγαλώνουν, χωρίς να κυκλοφορούν ξυπόλυτα.

adjustablepic

Βγαίνει σε δύο μεγέθη, smallκαι large, μεγαλώνει κατά έως και πέντε νούμερα και αντέχει χωρίς φθορές μέχρι και πέντε χρόνια.

«Υπάρχουν πάνω από 300 εκατ. παιδιά τα οποία δεν έχουν παπούτσια. Ακόμη περισσότερα είναι τα παιδιά που έχουν παπούτσια, τα οποία δεν τους κάνουν πλέον» περιγράφει ο κατασκευαστής τους που εξηγεί ότι τα παιδιά που κυκλοφορούν ξυπόλυτα είναι επιρρεπή σε τραυματισμούς και μολύνσεις.

 

Υπάρχουν πάνω από 300 εκατ. παιδιά τα οποία δεν έχουν παπούτσια. Ακόμη περισσότερα είναι τα παιδιά που έχουν παπούτσια, τα οποία δεν τους κάνουν πλέον

kentonlee1

Το πρόβλημα με την δωρεά υποδημάτων είναι ότι διαρκούν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μετά θα πρέπει να ανανεωθούν. Διατίθενται τόσο για μεμονωμένες αγορές όσο και για μαζικές.

Το site (theshoethatgrows.org) από όπου μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί δίνει έμφαση στις μαζικές αγορές ώστε να κατευθυνθούν σε χώρες που τα έχουν περισσότερο ανάγκη.

shoe2

Πηγή: boredpanda

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman