ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μια κλειδαριά ποδηλάτου που προκαλεί στους κλέφτες εμετό

Tweet
Share
Tweet
Share

Σύμφωνα με άρθρο της Guardian, στο Σαν Φρανσίσκο και την περιοχή του Κόλπου, στις ΗΠΑ, oι κλέφτες ποδηλάτων έχουν σχεδόν καθημερινά, ελεύθερη πρόσβαση για πολλά χρόνια, κλέβοντας χιλιάδες ποδήλατα κάθε χρόνο. Πέρυσι, η theftsprompted μια υπηρεσία ενημέρωσης, και η αστυνομία της πόλης εκτίμησαν ότι οκτώ στα 10 ποδήλατα έξω από καταστήματα γρήγορου φαγητού και σε πάρκα, πέφτουν στα χέρια επιτήδειων κλεφτών. 

Όπως δήλωσε  ο Daniel Idzkowski,  ένας από τους εφευρέτες της SkunkLock από το Σαν Φρανσίσκο «η συσκευή εκπέμπει μια ειδική δυσοσμία όταν κόβεται, που προκαλεί στον κλέφτη εμετό. Συμπληρώνοντας «Βασικά είχαμε βαρεθεί τις κλοπές. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ένας φίλος πάρκαρε το πολύ ακριβό ηλεκτρικό ποδήλατο του έξω από ένα Whole Foods, και στη συνέχεια πήγε να φάει το γεύμα του.  Όταν τελείωσε και βγήκε έξω, το ποδήλατό του είχε κάνει φτερά.»

Οι εφευρέτες έχουν δοκιμάσει την συσκευή στον εαυτό τους και σε εθελοντές. Οι οποίοι ήρθαν σε απόσταση από το ποδήλατο, από δύο πόδια (60 εκατοστά), μέχρι πέντε πόδια. Όπως είπαν "Στα δύο πόδια η συσκευή είναι πολύ αποτελεσματική, και προκάλεσε σε όλους σχεδόν εμετό. Στα πέντε πόδια είναι σχετικά αισθητή η δυσοσμία. Στο 10 πόδια είναι σίγουρα ανιχνεύσιμη. "

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman