ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

H καλή ημέρα απ' το πρωί φαίνεται!

Tweet
Share
Tweet
Share

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, μας κρατά υγιείς, μας γεμίζει ενέργεια και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό μας. Ωστόσο, οι τροφικές επιλογές και προτιμήσεις διαφέρουν απίστευτα ​​από τόπο σε τόπο. Απολαύστε... εικονικά, μερικές από τις πιο κλασικές επιλογές πρωινού από χώρες σε όλο τον κόσμο, έτσι όπως τις δημοσίευσε η Victoria Philpott στο HostelBookers.com post.

Κίνα

fai

Oι Κινέζοι φαίνεται ότι απολαμβάνουν ένα πλούσιο πρωινό -αν όχι μεσημεριανό- με ποικιλία τροφών από κρέας μέχρι και γαρίδες.

Κολομβία

fai 2

Tο πρωινό στην Κολομβία περίεχει καθημερινά σούπα αυγού με γάλα, κρεμμύδι και φυσικά αυγό.  

Αγγλία

fai 3

Tο γνωστό σε όλους μας αγγλικό πρωινό περιλαμβάνει αυγά, λουκάνικα, μπέικον, φασόλια και τα μανιτάρια.

Γερμανία

fai 6

Oι Γερμανοί φαίνεται πως όταν ξυπνoύν απολαμβάνουν πολλές πρωτεΐνες όπως λουκάνικο και μπέικον, διάφορα τυριά και φρεσκοψημμένο ψωμί.

Ινδία

fai 8

Tο παραδοσιακό πρωΐνο της νότιας Ινδίας ονομάζεται Idli Wada. Περιλαμβάνει ένα ζυμωτό κεφτέ από μάυρες φακές και ρύζι και σερβίρεται με σάλτσα chutney και sambar.

Ιαπωνία

fai 9

Tο πρωινό της παραπέμπει σε ολοκληρωμένο γεύμα αφού περιλάμβάνει ψάρι, ρύζι και ιαπωνικές πίκλες.

Μαρόκο

fai 10

Με τη Βόρεια Αφρική όπως φαίνεται έχουμε τα ίδια γούστα, αφού το παραδοσιακό πρωινό περιλαμβάνει μαροκινό ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα.

Νιγηρία

fai 11

Ένα από τα παραδοσιακά πρωινά της Νιγηρίας ονομάζεται moi moi. Είναι μια πάστα από φασόλια τυλιγμένη σε αχνιστά φύλλα λαχανικών.

Τουρκία

fai 12

Στην γειτονική μας χώρα το πρωινό είναι μεγάλη υπόθεση, αν σκεφτείτε ότι περιλαμβάνει από τις κλασικές μαρμελάδες, ζαμπόν, τυρί έως και αυγά, μουσταλευριά και παραδοσιακά λουκάνικα.

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman