ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το κινούμενο μπαρ που θα σας συναρπάσει

Tweet
Share
Tweet
Share

Σε αυτό το μπαρ όλα κινούνται. Βρίσκεται στη Ρουμανία και είναι το πρώτο στον κόσμο που λειτουργεί με γλυπτά που έχουν θέμα την κίνηση. Η απήχησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι τεράστια από την ημέρα που εμφανίστηκε.

Οι σχεδιαστές του εντυπωσιακού μέρους ακούνε στα ονόματα Alexandru Tohotan και Zoltan Zelenyak. Προηγούμενες δουλειές τους είναι το «The Submarin» και το «Joben Bistro» τα οποία επίσης αποτέλεσαν αντικείμενα θαυμασμού. Οι καλλιτέχνες επέστρεψαν με μια ακόμα μοναδική δουλειά. Κι όταν λέμε μοναδική εννοούμε σε ολόκληρο τον κόσμο.

pub 3

1

Στη μέση του μαγαζιού ξεχωρίζει ένα πελώριο κινούμενο ρολόι που δίνει σε κάποιον την αίσθηση πως βρίσκεται μέσα σε αυτό. To μεταλλικό άνοιγμα, οι περιστρεφόμενες ρόδες, το κινούμενο πουλί είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της ρουμάνικης παμπ.

pub 2

Οι εργασίες για τη δημιουργία του μπαρ διήρκησαν περίπου δύο χρόνια, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα αξίζει, καθώς οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ ή τη μπίρα τους σε ένα ιδιαίτερο μαγαζί πέρα από τα συνηθισμένα.

pub 4

pub 5

2

pub 6

pub 7

4

pub 8

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman