ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι γυναικείες συγκεντρώσεις τον 21ο αιώνα

Tweet
Share
Tweet
Share

Ήταν μόλις 20 ετών η Holly Falconer όταν ξεκίνησε να πηγαίνει σε πορείες για τα δικαιώματα των γκέι. Από τότε με κάθε δυνατό τρόπο εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιείται μια πορεία. «Το συναίσθημα που νιώθεις ως μέλος μιας ομάδας είναι έντονο, όμορφο και μοναδικό», αναφέρει η ίδια.

Τα θέματα που κυρίως την απασχολούν είναι η εξερεύνηση της γυναικείας ταυτότητας και της γυναικείας σεξουαλικότητας. Τον προηγούμενο Ιούνιο, η Falconer βρέθηκε στην 200στή επέτειο της Λέσχης Γυναικών Νέστον. Η λέσχη ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια των ναπολεόντειων πολέμων για να παρέχει στήριξη στις γυναίκες που είχαν ανάγκη, ενώ με τα χρόνια καθιερώθηκε ένα έθιμο, με βάση το οποίο όσες συμμετείχαν σε αυτή θα συγκεντρώνονταν, θα ντύνονταν με ρούχα εποχής, θα κρατούσαν λουλούδια και θα περπατούσαν όλες μαζί.

Από τότε η Falconer τραβά φωτογραφίες σε συγκεντρώσεις γυναικών. Προφανώς για την ίδια δεν έχουν την ίδια βαρύτητα όλες, αλλά αποτελούν ένα ντοκουμέντο σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν το «ασθενές» φύλο στον 21ο αιώνα και τους λόγους για τους οποίους νιώθουν την ανάγκη να βρεθούν μαζί.

poreia 2

poreia 3

poreia 4

poreia 5

poreia 6

poreia 7

poreia 8

poreia 9

poreia 10

poreia 11

poreia 12

poreia 13

poreia 14

poreia 15

poreia 16

poreia 17

poreia 18

poreia 19

poreia 20

poreia 21

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman