ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ποιος είναι το "ζώο" σ΄ αυτήν την περίπτωση;

Tweet
Share
Tweet
Share

Εμβρόντητη η διεθνής κοινή γνώμη πληροφορήθηκε πρόσφατα ότι στη Γερμανία, η ερωτική πράξη μεταξύ ανθρώπου και ζώου δεν τιμωρείται εκτός εάν το ζώο τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

Με άλλα λόγια, στην «πολιτισμένη» Γερμανία, η κτηνοβασία είναι ελεύθερη και ατιμώρητη, οι κτηνοβάτες θεωρούνται φυσιολογικό είδος ανθρώπου και η νέα δουλειά που γνωρίζει άνθηση είναι οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες, όπου οι πελάτες συνουσιάζονται με ζώα.

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ, δεν υπάρχουν ακόμα νόμοι που να οριοθετούν την κτηνοβασία στις παρεκβατικές συμπεριφορές. 

Μία από αυτές που φαίνεται όμως ότι θα αλλάξει σύντομα τη νομοθεσία της είναι η Πολιτεία του Οχάιο, στην οποία πολλές οργανώσεις πιέζουν για την αλλαγή του νομικού καθεστώτος που ισχύει μέχρι τώρα.

Στην πραγματικότητα το Οχάιο είναι μία από τις 11 Πολιτείες στις οποίες δεν υπάρχει νομοθεσία για την κτηνοβασία, μεταξύ των οποίων το Κεντάκι (με τα φημισμένα κοτόπουλα) και η Δυτική Βιρτζίνια. 

Οι άνθρωποι που προσπαθούν να επιτύχουν αυτή την αλλαγή δεν αποσκοπούν μόνο στην διακοπή της κτηνοβασίας, αλλά και της διακίνησης των ζώων για σεξουαλικούς σκοπούς (αν αναρωτιέστε, ναι! υπάρχει και τράφικινγκ ζώων...).

Η εκστρατεία αυτή έχει συγκεντρώσει την υποστήριξη πολλών ομάδων και νομικών στην Πολιτεία. 

Ενώ ενδιαφέρον προκαλεί μία ειδική έρευνα την οποία επικαλούνται και από την οποία προκύπτει ότι οι άνθρωποι που είναι καταδικασμένοι για ακραία σεξουαλικά εγκλήματα με ανθρώπους είχαν ιστορικό κακοποίησης ζώων (και ακόμα χειρότερα, σεξουαλικής κακοποίησης ζώων). 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman