ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το ιδανικό μέγεθος

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Στην κατάρριψη μύθων πολλών ετών οδήγησε επιστημονική έρευνα των Πανεπιστημίων California - Los Angeles και του New Mexico, με αντικείμενο το μέγεθος, που θα έπρεπε να έχει ένα πέος.

Η πεποίθηση ότι «όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο» φαίνεται ότι δεν ισχύει πάντα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις θεωρείται και αρνητικό. Οι ερευνητές, με επικεφαλής την ψυχολόγο Dr. Nicole Prause έδωσαν 100 μπλε πλαστικούς φαλλούς, εκτυπωμένους σε 3D εκτυπωτές, σε συνολικά 75 γυναίκες η οποίες θα έπρεπε να προσδιορίσουν τι ακριβώς αναζητούν όταν πρόκειται περί... μεγέθους. 

penises
Οι γυναίκες έπρεπε να διαλέξουν ποιο από τα ομοιώματα προτιμούν για μια σχέση μακράς διαρκείας και ποιο μέγεθος θα ήθελαν για τη συνεύρεση μιας βραδιάς

Οι συμμετέχουσες κατέληξαν ότι το ιδανικό μέγεθος για μια μακροχρόνια σχέση είναι ένα πέος μήκους 16 εκατοστών. Για μια βραδιά όμως οι... προσδοκίες μεγαλώνουν και το ιδανικό μέγεθος φτάνει τα 16,2 εκατοστά

Penis Size

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα μεγέθη που επέλεξαν οι γυναίκες δεν αποτελούν καμιά έκπληξη αλλά επιβεβαιώνουν ότι το ιδανικό μέγεθος καθορίζεται και από τις περιβάλλουσες συνθήκες. «Οι γυναίκες προτιμούν ποικίλα μεγέθη για διαφορετικές χρήσεις, σε άλλες στιγμές της ζωής τους. Οπότε το πιθανότερο είναι κάθε άνδρας διαθέτει τις ιδανικές διαστάσεις για κάποια γυναίκα ανάλογα με τον τύπο της σχέσης που αναζητά» δήλωσε η επικεφαλής της έρευνας. 

Το μεγάλο μέγεθος δεν αποτελεί απαραίτητα πλεονέκτημα του ιδιοκτήτη του. Δεκαπέντε από τις γυναίκες της έρευνας παραδέχθηκαν ότι χάλασαν μια σχέση λόγω μικρού μεγέθους του "συντρόφου", ενώ άλλες πέντε δήλωσαν ότι έδωσαν τέλος στη σχέση τους λόγω υπερβολικά μεγάλου πέους.

«Το μεγάλο μέγεθος έχει ένα κόστος. Προκαλεί τραυματισμούς ενώ σπρώχνει μικρόβια πιο βαθιά στον γυναικείο κόλπο. Όχι πολύ καλές προοπτικές για μια μακροχρόνια σεξουαλική σχέση» εξηγεί η Prause.
Τη στιγμή λοιπόν που οι επιστήμονες παραδέχονται ότι το μέγεθος μετράει, εξηγούν ότι δεν απαιτείται ένα γελοιωδώς μεγάλο όργανο για να ικανοποιηθεί μια γυναίκα
«Η έρευνα μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες θέλουν ένα πέος λίγο μεγαλύτερο από το μέσο όρο». 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.