ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τι βρήκε μέσα στην μπανάνα;

Tweet
Share
Tweet
Share

"Κόκαλο" έμεινε βρετανίδα νοικοκυρά όταν ανοίγοντας την σακούλα με τις μπανάνες που είχε φέρει από το σούπερ μάρκετ πετάχτηκε μια… αράχνη.

Δεν ήταν μια απλή αράχνη. Πρόκειται για το είδος της αράχνης Brazilian Wandering, η οποία θεωρείται μία από τις πιο θανατηφόρες και επικίνδυνες αράχνες, αλλά έχει ακόμη μία ιδιότητα.

Brazilian wandering

Το δηλητήριο της «βραζιλιάνας» αράχνης είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να προκαλέσει θάνατο μέσα σε δύο ώρες. Σε περίπτωση όμως που το τσίμπημά της γίνει σε συγκεκριμένο σημείο του ανδρικού σώματος προκαλεί 4ωρη… στύση. Το δηλητήριο της βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στα μικροσκόπια των εργαστηρίων, καθώς οι επιστήμονες αναζητούν τρόπους αξιοποίησής του, για νέα φάρμακα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας.

banana

Οι εισαγόμενες από την Κόστα Ρίκα μπανάνες είχαν κολλημένα πάνω τους αυγά, τα οποία ύστερα από μία ημέρα έγιναν πολλές φονικές… ή ερεθιστικές αράχνες. Η κ. Λέιτον έβαλε τις αράχνες σε ένα βάζο, της έκλεισε στο ψυγείο και κάλεσε τους υπεύθυνους του σούπερ μάρκετ Τέσκο, στους οποίους εξήγησε ότι είχε τα φρούτα μέσα στην σακούλα μόλις μία ημέρα πριν την ανοίξει.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν κράτησε κρυφή καμιά αράχνη για τον… σύζυγο.

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman