ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι πιο περίεργοι μύθοι σχετίζονται με το... σεξ

Tweet
Share
Tweet
Share

Πόλεμοι, μάχες μεταξύ κρατών και αμύθητες ιστορίες ξεδιπλώνονται από αρχαιοτάτων χρόνων. Aνέκαθεν οι άνθρωποι απ’ όπου κι αν προέρχονταν ένιωθαν την ανάγκη να ικανοποιήσουν τις βασικές τους ανάγκες αλλά και την ίδια την περιέργειά τους. Το cracked.com παρουσιάζει τους έξι διασημότερους μύθους της παγκόσμιας μυθολογίας που έχουν να κάνουν με το σεξ. Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς οι ίδιοι κάποιοι από αυτούς είναι ιδιαίτερα περίεργοι.

Ο βασιλιάς Πρίαπος και η επώδυνη στύση

Σήμερα όταν μιλάμε για πριαπισμό, εννοούμε τη συνεχόμενη και παρατεταμένη στύση, η οποία όμως δεν προκαλείται από σεξουαλική διέγερση και τις περισσότερες φορές είναι ανεπιθύμητη. Ο πάσχων υποφέρει στην κυριολεξία, αφού η στύση μπορεί να διαρκέσει περισσότερες από 4 ώρες (4 ώρες είναι το αποδεκτό επιστημονικώς όριο μιας στύσης). Καθ' όλη την διάρκεια, το πέος παραμένει σε στύση αλλά δεν είναι άκαμπτο. Είναι μια ασυνήθιστη πάθηση που χρήζει άμεσης ιατρικής παρακολούθησης.

Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Πρίαπος ήταν γιος της Αφροδίτης. Η Ήρα που ζήλευε την όμορφη θεά καταράστηκε το γιο της κι εκείνος γεννήθηκε πολύ άσχημος και με τεράστιο πέος. Οι υπόλοιποι θεοί αποφάσισαν να τον διώξουν από τον Όλυμπο και να τον στείλουν να ζήσει στην γη με τους κοινούς θνητούς.

images

Ο Σουμέριος θεός που δημιούργησε το σύμπαν

Στο Σουμέριο θεό Ένκι οφείλουμε όλοι την ύπαρξη μας σύμφωνα με τους μύθους. Όταν εκείνος εκσπερμάτισε δημιουργήθηκε το σύμπαν.

Ίντρα, ο Θεός με τα χιλιάδες αιδοία

Ο θεός Ίντρα ήταν ο Δίας των Ινδουιστών. Μπορούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή να τιμωρήσει τους ανθρώπους ενώ έπαιρνε τη μορφή των συζύγων των γυναικών για να τις αποπλανήσει. Όταν όμως επέλεξε τη γυναίκα του λόγιου και σεβάσμιου Γκουατάμα, εκείνος το έμαθε και τον καταράστηκε. Έτσι το σώμα του γέμισε με χιλιάδες αιδοία. Ο Ίντρα ντράπηκε τόσο που προσπάθησε να κρυφτεί από τους υπόλοιπους Θεούς. Εκείνοι τον βρήκαν και μετέτρεψαν τα αιδοία του σώματός του σε μάτια, με αποτέλεσμα να αποκτήσει τον τίτλο του Θεού με τα χιλιάδες μάτια.

Ο «άγιος» της ακολασίας, Μαξιμόν

Η μυθολογία αναφέρει πως ο Μαξιμόν έκανε σεξ με όλες τις γυναίκες των εργατών όταν εκείνοι βρίσκονταν στη δουλειά τους. Όταν επέστρεφαν τον λίντσαραν άσχημα.

boucher1

Οι μύθοι του περιπλανώμενου αιδοίου

Σύμφωνα με τον μύθο που υπάρχει ακόμα στον Αμαζόνιο, τα αιδοία των γυναικών αποσυνδέονται από το σώμα τους το βράδυ και περιπλανώνται στο χωριό για να αναζητήσουν τροφή. Ένα βράδυ ένας άνδρας είδε ένα αιδοίο στην κουζίνα του να τρώει το φαγητό του και το πέταξε στην φωτιά. Όταν όλα μπήκαν στην θέση τους και το αιδοίο γύρισε στο σώμα που έπρεπε να είναι, η γυναίκα της οποίας το αιδοίο είχε πιαστεί πράσα ειδοποίησε τις υπόλοιπες γυναίκες του χωριού και τις συμβούλευσε να μην τα αφήνουν να κυκλοφορούν ελεύθερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman