ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι αεροσυνοδοί λένε "ναι" στο σεξ με τους επιβάτες

Tweet
Share
Tweet
Share

Σεξ στον ουρανό με συναδέλφους αλλά και επιβάτες, ψέματα και ένοχα μυστικά φέρνει στο φως νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε σχετικά με το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών.

Οι χώρες οι οποίες συμμετείχαν στην έρευνα ήταν οι Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία. Το 89% των ιπτάμενων συνοδών ομολόγησε πως έχει «σπάσει» τους κανονισμούς των αεροπορικών εταιρειών για τις οποίες εργάζεται. «Πρωταθλήτριες» στο σεξ στον αέρα οι Βρετανίδες αεροσυνοδοί, αποκάλυψαν ότι το 14% εξ αυτών, ηλικίας 18 ετών και άνω, που εργάζονται τα τελευταία πέντε χρόνια ως προσωπικό καμπίνας στα αεροσκάφη, κάνουν σεξ κατά την πτήση με επιβάτες.

Με συναδέλφους κατά τη διάρκεια της πτήσης παραδέχτηκε πως έχει σεξουαλικές επαφές το 21% των αεροσυνοδών από τη Βρετανία, την ώρα που το «κοινό έγκλημα» της πλειοψηφίας του ιπτάμενου προσωπικού όλων των εταιρειών είναι τα ψέματα στους ανυποψίαστους επιβάτες, για τον κατάλογο διαθέσιμων προϊόντων του αεροσκάφους για αγορά. Την ίδια στιγμή, οι αεροσυνοδοί σημείωσαν πως πολλές φορές λένε ψέματα για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα καθώς βαριούνται να ερευνήσουν το θέμα.

Το 54% αυτών που ερωτήθηκαν στην έρευνα δήλωσε ότι κλέβει τους επιβάτες στα ρέστα, ειδικότερα όταν τους αλλάζουν χρήματα από ένα νόμισμα σε κάποιο άλλο και παραδέχθηκε ότι οι επιβάτες σχεδόν ποτέ δεν τσεκάρουν τα ρέστα τους.

 

 Η έρευνα διενεργήθηκε από την ιστοσελίδα jetcost.co.uk

Όσον αφορά την κλοπή χρημάτων από τους επιβάτες, οι Γερμανοί ιπτάμενοι συνοδοί είναι «πρωταθλητές» ενώ έχει υπολογιστεί πως με τη μέθοδο του να δίνουν λάθος ρέστα μαζεύουν 410 λίρες Αγγλίας κάθε χρόνο. Δεύτεροι έρχονται οι Βρετανοί που συγκεντρώνουν 300 λίρες ετησίως από τα «λάθος ρέστα», στην τρίτη θέση κατατάσσεται το προσωπικό των αεροσκαφών από την Ισπανία, που κατορθώνει να βάλει στην άκρη 121 λίρες τον χρόνο και στην τέταρτη θέση για το «σπορ» είναι οι Ιταλοί, που βάζουν στην άκρη «κομπόδεμα» 75 λίρες ετησίως από τους «αθώους» επιβάτες, που δεν ελέγχουν τα ρέστα τους, όταν πετούν.

aerosinodoi

Το 7% του πληρώματος καμπίνας των αεροσκαφών «σπάει» τον κανόνα για δώρα και φιλοδωρήματα και τα δέχεται ευχαρίστως από τους επιβάτες. Η έρευνα διενεργήθηκε από την ιστοσελίδα jetcost.co.uk, που ειδικεύεται στην σύγκριση τιμών για τα αεροπορικά εισιτήρια. Ο Antoine Michelat, ιδρυτής της ιστοσελίδας, δήλωσε ότι είναι εντελώς απαράδεκτο για το πλήρωμα καμπίνας να κλέβει τα ρέστα των επιβατών και ανέφερε ότι 30 λίρες τον μήνα μπορεί να φαίνεται ένα μικρό ποσόν, αλλά αυτό σημαίνει ότι κλέβουν από τους επιβάτες περισσότερες από 300 λίρες ετησίως.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman