ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ρεκόρ θεατών για την κορυφαία online συναυλία της ZeniΘ με τον Αντώνη Ρέμο!

Tweet
Share
Tweet
Share

Τη συναυλία απόλαυσαν ζωντανά περισσότεροι από 35.000 χρήστες, ενώ τα views ξεπερνούν μέχρι στιγμής τα 200.000

Το Σάββατο 17 Απριλίου, η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, ταξίδεψε μουσικά το κοινό της μέσα από μια μοναδική, ατμοσφαιρική, δωρεάν συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο που μεταδόθηκε αποκλειστικά μέσα από τα κανάλια της σε Facebook και Instagram. Mέχρι στιγμής, η συναυλία του κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη, που ανήκει πλέον στην κορυφαία ομάδα της ZeniΘ, έχει συγκεντρώσει συνολικά 200.000 views, ενώ το βράδυ του Σαββάτου την παρακολούθησαν ζωντανά περισσότερα από 35.000 άτομα. Η συναυλία παραμένει διαθέσιμη σε όλους τους φίλους της ZeniΘ στο κανάλι της στο Facebook

Αναζητώντας όλο και πιο δημιουργικούς τρόπους για να επιβραβεύει διαρκώς την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, η ZeniΘ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο δημιούργησαν μια ξεχωριστή online εμπειρία για να κρατήσουν συντροφιά στους φίλους της εταιρείας κι όχι μόνο, μέσα από τις μαγευτικές επιτυχίες και μελωδίες του αγαπημένου τραγουδιστή. Μάλιστα, η βραδιά περιελάμβανε και μία εμφάνιση-έκπληξη: ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και «coach» της κορυφαίας ομάδας ενέργειας της ZeniΘ, Παναγιώτης Γιαννάκης, βρέθηκε στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, τραγουδώντας για λίγα λεπτά μαζί του!

Η ZeniΘ δεν φροντίζει μόνο για την ψυχαγωγία και διασκέδαση του κοινού, αλλά έχει δημιουργήσει και μια μοναδική προσφορά ρεύματος για να στηρίξει έμπρακτα τους καταναλωτές, προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα για 3 ολόκληρους μήνες σε όσους κάνουν ηλεκτρονικά το συμβόλαιό τους. Η μοναδική προσφορά της ZeniΘ παρέχει 3 μήνες δωρεάν πάγια και επιπλέον 3 μήνες δωρεάν κατανάλωση (έως και 250kWh/ μήνα).

Το ηλεκτρονικό συμβόλαιο (e-contract) της ZeniΘ σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις online το συμβόλαιό σου από την άνεση του σπιτιού σου, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σου. Η διαδικασία ολοκλήρωσης του συμβολαίου απαιτεί μόλις 3 απλά βήματα:

  1. Μπαίνεις στο https://econtract.zenith.gr/
  2. Επιλέγεις το προϊόν που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες κατανάλωσης σε ρεύμα ή σε φυσικό αέριο, για το σπίτι ή την επιχείρησή σου
  3. Συμπληρώνεις τα απαραίτητα στοιχεία

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Digital Strategy της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Η ΖeniΘ, η κορυφαία ομάδα ενέργειας καλωσορίζει τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμο, κι ενώνει μαζί του τις δυνάμεις της για να προσφέρουν στο κοινό μια ξεχωριστή, ατμοσφαιρική digital βραδιά γεμάτη ενέργεια και μουσική! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο κόσμος αγκάλιασε την ψηφιακή αυτή συναυλία, δείχνοντάς μας για μια ακόμη φορά την υποστήριξη και την αγάπη τους. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό τους μέσα από πρωτοποριακές ενέργειες και να ανταποδίδουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους με καινοτόμα προϊόντα αλλά και μοναδικές εκπλήξεις, όπως η προσφορά για ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα για 3 ολόκληρους μήνες σε όσους κάνουν τώρα ηλεκτρονικά το συμβόλαιό τους στην ιστοσελίδα της ZeniΘ».

 

Το video με τα καλύτερα στιγμιότυπα της συναυλίας είναι διαθέσιμο στο ΥοuTube κανάλι της ZeniΘ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman