ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η δύναμη της συνήθειας του… ληστή

Tweet
Share
Tweet
Share

Αν είσαι άνθρωπος της συνήθειας, δύσκολα βγαίνεις από το δρόμο σου. Τι γίνεται όμως αν η εμμονή σου, αφορά κάποια παράνομη δραστηριότητα; Την απάντηση βρίσκουμε στην ιστορία ενός 41χρονου ληστή, ο οποίος επιστρέφει στη φυλακή με την ίδια ακριβώς κατηγορία. Λήστεψε το ίδιο κατάστημα παπουτσιών για δεύτερη φορά, ύστερα από 15 χρόνια.

Μία ημέρα μετά την αποφυλάκιση του, ο Κρίστοφερ Μίλλερ «ξαναχτύπησε» στο ίδιο κατάστημα στο Νιου Τζέρσι, που τον είχε οδηγήσει στη φυλακή 15 χρόνια νωρίτερα. Σύμφωνα με τις αρχές η λεία του, δεν περιελάμβανε ψηλοτάκουνες γόβες, αλλά 389 δολάρια σε μετρητά, καθώς και το κινητό τηλέφωνο του υπαλλήλου του καταστήματος.

Για κακή του τύχη όμως, ο υπάλληλος είχε διατηρήσει τη δουλειά του στο μαγαζί με τα παπούτσια καθώς ήταν ο ίδιος τον οποίο είχε ληστέψει ο δράστης 15 χρόνια νωρίτερα.

Ο υπάλληλος φυσικά αναγνώρισε το δράστη, ο οποίος κατευθύνεται και πάλι στη φυλακή, για άλλα 16 χρόνια, έχοντας διαπράξει ακριβώς το ίδιο αδίκημα, σε βάρος της ίδιας επιχείρησης, έχοντας απειλήσει ακριβώς τον ίδιο υπάλληλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman