ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Όσο πιο βρώμικα τόσο καλύτερα

Tweet
Share
Tweet
Share

Ορισμένοι απολαμβάνουν το πορνό περισσότερο από άλλους. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η ευχαρίστηση περιοριζόταν στην τηλεθέαση ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου. Μια νέα τάση όμως έχει φέρει τους θαυμαστές του είδους, ένα βήμα "πιο κοντά" στους πρωταγωνιστές, επιτρέποντας παράλληλα στους δεύτερους να βάζουν κάτι τις παραπάνω στην τσέπη τους. Οι φανατικοί των ταινιών πορνό ζητούν από τους πρωταγωνιστές να αγοράσουν τα χρησιμοποιημένα τους εσώρουχα. Οι απαιτήσεις ποικίλλουν, ενώ οι παραξενιές αυξάνονται συνεχώς. Άλλοι ζητούν εσώρουχα, που φορέθηκαν σε συγκεκριμένες σκηνές, άλλοι αποκλειστικά και μόνο εσώρουχα τα οποία είχαν «την εμπειρία» του οργασμού της πρωταγωνίστριας.

«Το παραδέχομαι» ομολογεί μια διάσημη πορνοστάρ. «Την πρώτη φορά που μου ζήτησαν να αγοράσουν χρησιμοποιημένο εσώρουχό μου αισθάνθηκα λίγο άβολα. Ήταν ένα απλό αίτημα και γνωρίζω κορίτσια που βγάζουν εκατοντάδες δολάρια το μήνα μόνο πουλώντας τα παλιά τους εσώρουχα, με τον όρο να είναι χρησιμοποιημένα. Και πάλι όμως αισθάνθηκα άβολα. Τα εσώρουχα μου για μένα είναι κάτι πολύ προσωπικό, γι’ αυτό αγόρασα καινούργια, τα έβαλα για μια γρήγορη φωτογραφία, για να πάρουν μια ελαφριά μυρωδιά και τα έστειλα. Τελικά όπως διαπίστωσα είχα χάσει το νόημα εντελώς. Οι φανς που τα ήθελαν ήθελα το «ζωντανό πράγμα». Την έντονη μυρωδιά του κορμιού μου, του ιδρώτα μου του είναι μου» λέει και συνεχίζει «Στην αρχή ήταν δύσκολο να το καταλάβω, αλλά οι λάτρεις των εσωρούχων τα θέλουν βρώμικα»«Μάλιστα όσο πιο βρώμικα τόσο το καλύτερο» καταλήγει.

 

Μάλιστα όσο πιο βρώμικα τόσο το καλύτερο

Η επίσης σταρ του είδους Tanya Tate είχε μια παρόμοια εμπειρία όταν πούλησε το πρώτο της εσώρουχο. Το έβαλε, το ψέκασε με το άρωμα της και το έστειλε στον «απαιτητικό» θαυμαστή. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την απάντηση που μου έστειλε και μου έλεγε πως "αλήθεια μου αρέσει «το φυσικό άρωμα» σου και αλήθεια μου άρεσε το βρακάκι σου, αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να το ψεκάζεις με άρωμα". Τότε ήταν που κατάλαβα ότι θέλουν να μυρίζουν το κορμί μου» λέει η Tate και συμπληρώνει «Υποθέτω πως είναι μέρος της φαντασίωσης τους όχι μόνο να σε βλέπουν και να ακούν την φωνή σου στην οθόνη αλλά να μπορούν να σε μυρίσουν κιόλας».

 

Υποθέτω πως είναι μέρος της φαντασίωσης τους όχι μόνο να σε βλέπουν και να ακούν την φωνή σου στην οθόνη αλλά να μπορούν να σε μυρίσουν κιόλας

Η Tate συχνά δέχεται αιτήματα από θαυμαστές εκ των οποίων κάποιοι ζητούν απλώς χρησιμοποιημένα εσώρουχα, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν πιο σύνθετο αίτημα. Θέλουν τα εσώρουχα που θα τους στείλει να τα έχει φορέσει μετά από οργασμό, ώστε να είναι πιο έντονο το άρωμα. Αφού τα εσώρουχα φορεθούν, η Tate τα κλείνει σε πλαστικό σακουλάκι αεροστεγώς και τα στέλνει στους θαυμαστές της. Κάποιοι όπως της γράφουν δεν τα βγάζουν ποτέ από εκεί ώστε το άρωμα να διατηρηθεί «ζωντανό».

Η πώληση βρώμικων εσωρούχων είναι πολύ μεγάλη επιχείρηση για τις πορνοστάρ. Μάλιστα ορισμένες έχουν φτιάξει και δικές τους εταιρείες «πακεταρίσματος εσωρούχων».

Κάποιοι φανς ζητούν εσώρουχα που φορούν οι πορνοστάρ σε συγκεκριμένες σκηνές των ερωτικών ταινιών. Μάλιστα κάποιοι βάζουν τις κοπέλες τους να τα φορούν και στέλνουν τις φωτογραφίες στις πορνοστάρ να τις δουν. «Φαντασιώνονται τρίο» εξηγεί η πορνοστάρ Casey Calvert.

«Το να συλλέγουν βρώμικα εσώρουχα είναι σαν τις συλλογές από μπάλες που τις έχουν υπογράψει σταρ του ποδοσφαίρου» συμπληρώνει η Calvert.

Ο Νικ, μεγάλος φαν των ταινιών πορνό και των ίδιων των πορνοστάρ, λέει ότι έχει συλλέξει πολλά αντικείμενα από τις αγαπημένες του σταρ και τα εσώρουχα είναι μόνο ένα μέρος αυτών. «Αγόρασα ένα εσώρουχο, το έστειλα σε μια πορνοστάρ, το φόρεσε σε μια σκηνή και μου το έστειλε πίσω. Η γοητεία είναι να έχουμε κάτι προσωπικό, κάτι που είναι μόνο για σένα» λέει ο Νικ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman