ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

H δύναμη της βιταμίνης C στην αντιγήρανση

Tweet
Share
Tweet
Share

Με το πέρασμα του χρόνου, η συγκέντρωση της Bιταμίνης C στον οργανισμό μας μειώνεται, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ρυτίδες και το δέρμα να χάνει την ελαστικότητα και την ομοιομορφία του. Καθώς ο οργανισμός δεν μπορεί να συνθέσει ούτε να αποθηκεύσει Bιταμίνη C, το δέρμα χρειάζεται μια «εξωτερική πηγή» φροντίδας για να μπορέσει να καταπολεμήσει τα σημάδια της γήρανσης.

Η Bιταμίνη C αποτελεί δερματολογικό συστατικό αναφοράς, πρότυπο στην αντιγήρανση, καθώς έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα ενάντια στα σημάδια γήρανσης. Χάρη στη συνολική δράση κατά των ρυτίδων, της απώλεια σφριγηλότητας και της ανομοιόμορφης όψης:

  • Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου
  • Ενισχύει και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία
  • Προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες
  • Αναδιοργανώνει τους δερμο-επιδερμιδικούς συνδέσμους
  • Βελτιώνει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού, μειώνοντας την απώλεια νερού

Η βιταμίνη C στη La Roche-Posay

Στη σειρά αντιγήρανσης της La Roche-Posay συγκαταλέγονται δύο προτάσεις με υψηλή περιεκτικότητα σε καθαρή Βιταμίνη C, η ACTIVE C και η REDERMIC [C]. Συνδυάζοντας τη Βιταμίνη C με άλλα δραστικά συστατικά αναφοράς, αποτελούν την ιδανική λύση για την αντιγήρανση, ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος.

Και οι δύο κρέμες είναι εμπλουτισμένες με Bιταμίνη C σε καθαρή μορφή και σε υψηλή συγκέντρωση για βέλτιστη αποτελεσματικότητα σε όλα τα σημάδια γήρανσης του δέρματος: ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας και ανομοιόμορφη όψη. Επιπλέον, ο συνδυασμός της Βιταμίνη C με άλλα συστατικά, όπως το Υαλουρονικό Οξύ και η Μανόζη, συνέβαλαν στη δημιουργία απολαυστικών υφών, καθώς η υψηλή συγκέντρωση σε Bιταμίνη C, συνήθως, καθιστά δύσκολη τη δημιουργία μιας υφής με καλλυντική ευχαρίστηση.

ACTIVE C

vitamin 3

Η ACTIVE C είναι ιδανική για τις γυναίκες που θέλουν να καταπολεμήσουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης (λεπτές γραμμές, επιφανειακές ρυτίδες) και την απώλεια λάμψης.

Χάρη στην καθαρή Βιταμίνη C σε περιεκτικότητα 5%, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται, το ανάγλυφο της επιδερμίδας λειαίνεται και το δέρμα ανακτά τη λάμψη του. Η Βιταμίνη C συνδυάζεται με το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, που είναι φυσικά πλούσιο σε Σελήνιο και γνωστό για την αντιοξειδωτική και κατά των ερεθισμών δράση του.

Με λεπτόρρευστη υφή που προσφέρει ματ αποτέλεσμα, αποτελεί ιδανική βάση για μακιγιάζ.

Η REDERMIC [C] συνδυάζει τη δύναμη της καθαρής Βιταμίνης C με τη Μανόζη και τα Κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος. Είναι ιδανική για τις γυναίκες που αναζητούν ενισχυμένη δράση ενάντια στις ρυτίδες, την απώλεια σφριγηλότητας και την ανομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας ενώ κάνει το δέρμα πιο ελαστικό και ομοιόμορφο και αντανακλά καλύτερά το φως.

Το Υαλουρονικό Οξύ, χάρη στην ικανότητα να συγκρατεί 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, έχει ως αποτέλεσμα να διεισδύει και να απορροφάται βαθύτερα στους κυτταρικούς δεσμούς, όπου λειτουργεί σαν gel, προσδίδοντας πυκνότητα και ελαστικότητα στο δέρμα. Το δέρμα συγκρατεί περισσότερο νερό και παραμένει ενυδατωμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Με υφή που “λιώνει” στην επαφή της με το δέρμα και γεμίζει τις ρυτίδες, αφήνει ένα βελούδινο τελείωμα. Ιδανική βάση για μακιγιάζ.

Ρυτίδες στα μάτια; Εμπιστευτείτε τη δύναμη της βιταμίνης C

Φροντίδα επανόρθωσης για την περιοχή των ματιών. Ιδανική για τα ευαίσθητα μάτια.

Κατά των λεπτών γραμμών και της απώλειας λάμψης, η ACTIVE C EYES λειαίνει τις λεπτές γραμμές και επαναφέρει τη λάμψη στην επιδερμίδα.

Αντιγηραντική φροντίδα που "γεμίζει" τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Κατά των ρυτίδων, της απώλειας σφριγηλότητας και της ανομοιόμορφης όψης, «γεμίζει» και επανορθώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες στο ευαίσθητο περίγραμμα των ματιών.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman