ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Έτσι θα γίνονται τα τατουάζ στο μέλλον

Tweet
Share
Tweet
Share

Την ώρα που οι πολέμιοι των τατουάζ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις βλαβερές επιπτώσεις τους στην υγεία του ανθρώπου, οι σχεδιαστές και οι δημιουργοί της τέχνης στο σώμα αυξάνονται συστηματικά ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν και τις τεχνικές τους!

Έναν 3d printer εκτυπωτή κατάφερε να χακάρει το δημιουργικό γραφείο Appropriate Audiences προκειμένου να τον μετατρέψει σε ένα καινοτόμο και εξαιρετικής ακρίβειας μηχάνημα για τατουάζ.

Οι Γάλλοι φοιτητές που παρουσίασαν την πατέντα τους πρόσφατα κατάφεραν μέσα σε λίγους μόλις μήνες να θεωρηθούν το μέλλον του τατουάζ μια και η μέθοδός τους δίνει νέες δυνατότητες σε σχέδια και μπορεί να καλύψει με ασφάλεια σχεδόν κάθε μέρος του σώματος, ακόμη και σημείων που μέχρι πρότινος θεωρούνταν ίσως δυσπρόσιτα.

779589 tat2

Οι τρεις ιδρυτές του Appropriate Audiences σχολιάζουν σχετικά για το Tatoué: «Οι αντιδράσεις του κοινού ήταν αρκετά διαφορετικές στην πρώτη επίδειξη. Κάποιοι γοητεύτηκαν από αυτή την νέα προοπτική και το πάντρεμα της τεχνολογίας σε αυτή την πανάρχαια τέχνη. Κάποιο ωστόσο θεωρούν πως το ανθρώπινο χέρι είναι μέρος της ιεροτελεστίας του τατουάζ και πως τίποτα δεν μπορεί να το αντικαταστήσει. Εμείς πάντως δεν θέλουμε να βάλουμε στην άκρη τους καλλιτέχνες της δερματοστιξίας, αλλά να τους δώσουμε ακόμη ένα εργαλείο που θα το προσαρμόσουν στις δικές τους ανάγκες.»

779590 tat33

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman