ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Από πορνοστάρ... επιχειρηματίας!

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Η Λίζα Αν είναι 42 ετών και είναι πορνοστάρ. Αυτό όμως δεν την απέτρεψε από το να ιδρύσει τη δική της επιχείριση και να επεκτείνει τα επαγγελματικά της σχέδια.

Το Δεκέμβριο, η διάσημη σταρ ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση προκαλώντας πανικό στο ανδρικό φύλο.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που αποσύρεται από το επάγγελμα. Η πρώτη ήταν το 1997 όταν ξέσπασε ντόρος για την εξάπλωση του AIDS. Τώρα από την άλλη πλευρά, λέει πως φεύγει για τα καλά προκειμένου να ανοίξει τα φτερά της για νέες προκλήσεις.

«Μια ημέρα όταν γύρισα από τη δουλειά, έφτιαξα ένα 10ετές πλάνο», σημείωσε η ίδια στο CNBC. «Είδα ότι έφτανα στους στόχους μου πολύ γρηγορότερα από το σχέδιο αυτό και σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να αρχίσω να εργάζομαι για το νέο μου πάθος – τον αθλητισμό», πρόσθεσε.

Η Λίζα Αν έχει τη δική της εταιρεία παραγωγής ενώ έχει ξεκινήσει να γράφει βιβλίο για τη ζωή της. Τα σχέδια της όμως δεν σταματούν εκεί. Ήδη έχει ξεκινήσει ένα boot camp για ανερχόμενες πορνοστάρ. Η ίδια το περιγράφει ως «πρόγραμμα καθοδήγησης» για όσους μπαίνουν στον συγκεκριμένο χώρο, με την παροχή συμβουλών για τα πάντα, από την πληρωμή φόρων μέχρι τεχνικές αποτελεσματικής αυτοπροβολής.

Στο μεταξύ, η πρώην πορνοστάρ, αποφάσισε να προχωρήσει σε επέμβαση μείωσης στήθους, προκειμένου να επιστρέψει στη φυσιολογική ζωή. Όπως είπε, η κίνησή της να αποσυρθεί ήταν αποφασιστικής σημασίας για την επιτυχία του νέου της εγχειρήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.