ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πως να απολαύσετε ένα χειροποίητο πούρο

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο συγγραφέας και bon vivant Aaron Sigmond, μας ξεναγεί στον κόσμο και την κουλτούρα των καλύτερων πούρων στον κόσμο μέσα από το βιβλίο του, μια πραγματικά συναρπαστική ξενάγηση στην αγορά του πούρου.

Το βιβλίο με τίτλο The Impossible Collection of Cigars, που δημοσιεύτηκε από τον οίκο Ασουλίν, είναι η τελευταία προσθήκη στην πλούσια πολυτελή Ultimate Collection σειρά του Γάλλου εκδότη  περιορισμένης έκδοσης, δεμένο στο χέρι-αποτελεί έργο σύγχρονης τέχνης.

Tony Rubino/Assouline

Tony Rubino / Assouline

Στην τιμή των 995 δολαρίων, το βιβλίο διαθέτει χειροποίητες και αυθεντικές ζώνες πούρων και παρουσιάζεται σε ένα κουτί πούρων , το οποίο το καθιστά πραγματικά αληθινό σχεδιαστικό αντικείμενο. Το The Impossible Collection of Cigars επικεντρώνεται γύρω από τα 100 καλύτερα  πούρα του κόσμου, οραματίζεται «τον απόλυτο υγραντήρα με τα πιο αξιοσημείωτα πούρα του εικοστού και του εικοστού πρώτου αιώνα από τους πιο εκλεκτούς κατασκευαστές.»

Arturo Fuente/Assouline

Arturo Fuente / Assouline

«Όπως ο θόρυβος που κάνει το ποπ του φελλού της σαμπάνιας, έτσι και η κίνηση του αναπτήρα ή το άναμμα  του σπίρτου και η πρώτη ρουφηξιά του καπνού είναι συνώνυμα με γιορτή, χαλάρωση, και συντροφικότητα,» σημειώνει ο εκδότης. "Μια πολυτελή παύση από την καθημερινότητα, ένα εξαιρετικό, πούρο τυλιγμένο στο χέρι χαρακτηρίζει έχει εδραιωθεί ως ένα πολιτισμένο πάθος και χόμπι των ανθρώπων κατά τη διάρκεια των αιώνων".

Werner Blaser / Assouline

Εκτός από τα πούρα και τις μάρκες, το βιβλίο προβάλει  εξέχουσε προσωπικότητες και  λάτρεις του πούρου, συμπεριλαμβανομένων των JFK, Άλφρεντ Χίτσκοκ, Ουίνστον Τσόρτσιλ και τον εικονικό αρχιτέκτονα Ludwig Mies van der Rohe (παραπάνω), που δήλωσεκάποτε: «Έχω μόνο τρία προϊόντα πρώτης ανάγκης. Τα πούρα Dunhill, το μαρτίνι και τα ακριβά ρούχα »και που σπάνια τον είδε κανείς σε φωτογραφίες  χωρίς το πούρο του.

Werner Blaser/Assouline

Assouline

Συμπεριλαμβανομένων των πιο εκλεκτών εργοστασίων καπνών στον κόσμο, εκεί όπου τα καλλιεργούνται τα καλύτερα φύλλα καπνού και στη συνέχεια μπαίνουν στη διαδικασία παραγωγής και γίνονται πούρα, το βιβλίο αναδεικνύει διάσημα ονόματα: όπως της Νικαράγουας, της Δομινικανής Δημοκρατίας Arturo Fuente, Davidoff της Γενεύης, και φυσικά τα Cohiba της Κούβας , δημιουργώντας ένα επικό ταξίδι στον κόσμο της  κουλτούρας του πούρου.

Assouline

Assouline

"Τι κάνει ένα πούρο τόσο ξεχωριστό που αξίζει να συμπεριληφθεί σε έναν τόμο όπως αυτό;" Ρωτάει ο Σίμμοντ. «τα πούρα δεν είναι τόσο προφανής επιλογή, όπως και άλλα θέματα στο Αδύνατο σειρά Collection. Αυτό που τα κάνει σπέσιαλ στον γαλαξία των αναλώσιμων ειδών πολυτελείας; Περιέργως, αυτή είναι ν μακράν η  πιο εύκολη ερώτηση για να απαντήσει. Μεταξύ άλλων, από τις πιο απολαυστικές μικρές πολυτέλειες της ζωής – όπως το Beaufort τυρί, 18 ετών, του  σκοτσέζικου ουίσκι, του κονιάκ XO, του vintage κρασιού, της εξαιρετικής ελβετικής σοκολάτας, έτσι και τα Hacienda La Esmeralda καφέ-στριφτα, μακράς πλήρωσης, ηλικίας πούρα είναι μοναδικά Επειδή το κάθε ένα  γίνεται μεμονωμένα, ένα κάθε φορά .. Τα πούρα δεν ταιριάζουν το ένα με το άλλο, με την έννοια τους  να είναι πραγματικά χειροποίητα ".

Assouline

Assouline

Μοιάζει πολύ με ένα πολύ καλό πούρο: "Αυτό το βιβλίο μπορεί να το απολαύσει κανείς είτε μόνος του, είτε με την παρέα μόνο των σκέψεών του  ή με άλλους", σημειώνει ο Sigmond. "Όπως λέει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις," Η άνεση ενός καλού βιβλίου, σε συνδυασμό με ένα καλό πούρο, δεν μπορεί ποτέ να υπερεκτιμηθεί ".

Assouline

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman