ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Από την νταλίκα στην τζάγκουαρ... μέσω τύχης

Tweet
Share
Tweet
Share

Είναι πολύ πιθανόν, ο δημιουργός της διαφήμισης του Τζόκερ με τον νταλικέρη πρωταγωνιστή στην Ελλάδα, να εμπνεύστηκε από το απίστευτο και όμως αληθινό γεγονός, ότι ένας Βρετανός νταλικέρης και η συντροφός του κατάφεραν να πλουτίσουν όχι μία αλλά δύο φορές μέσα σε δύο χρόνια από το λαχείο.

Ο Ντέιβιντ Λονγκ και η Κάθλιν Μακένζι δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν πως κέρδισαν στη λοταρία Euro Milions και μάλιστα για δεύτερη φορά. Αρχικά, είχαν κερδίσει το 2013 και μάλιστα έψαχναν το λαχνό στα σκουπίδια, καθώς δεν πίστεψαν ποτέ ότι η ζωή τους θα άλλαζε με ένα λαχείο. Ένα χρόνο αργότερα αποφάσισαν να δοκιμάσουν εκ νέου τις δυνάμεις τους και τελικά απέκτησαν περισσότερα από δύο εκατομμύρια λίρες.

06864428EE224E199838574DB78F2E00

Ο Ντέιβιντ συνέχισε να εργάζεται ως οδηγός νταλίκας μέχρι πρόσφατα. Μετά την επιτυχία και του δεύτερου λαχείου ωστόσο θα εγκαταλείψει το επάγγελμα του και θα αγοράσει μία τζάγκουαρ. Ανάμεσα στα σχέδια τους είναι επίσης να αγοράσουν μία βίλα και να πραγματοποιήσουν το όνειρο της ζωής τους, μία κρουαζιέρα στη Μεσόγειο.

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman