ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ιδανικές συνθήκες για σεξ

Tweet
Share
Tweet
Share

Ποιος είναι ο ρόλος των social media στην ερωτική ζωή ανδρών και γυναικών; Προτιμάμε το facebook από το σεξ; Παίζουν ρόλο τα κιλά στις επιδόσεις στο κρεβάτι; Το penna συγκέντρωσε για εσάς τα σημαντικότερα ευρήματα μιας σειράς ερευνών με αντικείμενο το σεξ. Δείτε τι λένε:

«Social» sex

Η χρήση των social media, είτε πρόκειται για το Facebook είτε για γραπτά μηνύματα, κάνει τις γυναίκες πιο επιρρεπείς στο σεξ. Το 40% των γυναικών δηλώνει ότι είναι πιο πιθανό να βρεθεί στο κρεβάτι με ένα σύντροφο πιο γρήγορα ύστερα από γραπτή επικοινωνία μέσω… οθόνης.

«Αν ο στόχος σας είναι να κάνετε σεξ το texting είναι πραγματικά χρήσιμο επειδή κάνει την επικοινωνία πιο εύκολη και άμεση», διαπίστωσαν οι ερευνητές.

Όταν το τηλέφωνο χτυπάει… εκείνη το σηκώνει

Δημοσκόπηση που πραγματοποίησε βρετανική ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών έδειξε ότι μία στις τέσσερις γυναίκες, απαντά στο τηλέφωνο την ώρα που κάνουν σεξ.

social

Facebook – σεξ: 1 - 0

Μία στις πέντε γυναίκες προτιμάει το Facebook από το σεξ. Σύμφωνα με έρευνα, που πραγματοποίησε μεγάλο γυναικείο περιοδικό ανάμεσα σε 2.000 γυναίκες, το 20% απάντησε ότι θα προτιμούσε να στερηθεί το σεξ για μία εβδομάδα παρά τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Λιγότερα κιλά, λιγότερο σεξ

Οι άνδρες με παραπανίσια κιλά ενδεχομένως να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι από τους αδύνατους, σύμφωνα με τα ευρήματα μελέτης του Πανεπιστημίου Erciyes της Τουρκίας.

Με την ησυχία σας, μην βιάζεστε

Η καθυστέρηση στην έναρξη των ερωτικών περιπτύξεων μπορεί να οδηγήσει σε έναν πιο υγιή γάμο, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Βrigham Young. «Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει γιατί αυτοί που περίμεναν έμαθαν να μιλούν και να έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν», δήλωσε ο Dean Busby, επικεφαλής της μελέτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman