ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η απιστία σκοτώνει

Tweet
Share
Tweet
Share

Άνδρες προσοχή. Η ζωή σας βρίσκεται σε κίνδυνο σε περίπτωση που διατηρείτε εξωσυζυγική σχέση. Και όχι επειδή σας ανακάλυψε η σύζυγός/σύντροφός σας και σας απειλεί με του κουζινομάχαιρο. Θύτης μπορεί να γίνει το ίδιο σας το κορμί, όπως επισημαίνει επιστημονική έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine.

Οι επιστήμονες που μελέτησαν το φαινόμενο του «αιφνίδιου θανάτου εν ώρα σεξ» (sudden coital death) κκατέληξαν σε αποκαλυπτικά συμπεράσματα, τα οποία θα κάνουν τους άνδρες να σκεφτούν διπλά πριν ξενο…κοιτάξουν.

Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας οι άνδρες που απατούν τη γυναίκα τους είναι πιο πιθανό να πέσουν «θύματα» πρόωρου θανάτου την ώρα της σεξουαλικής πράξης με την ερωμένη τους. Και η ιστορία έχει ως εξής: Την ώρα που το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές... άκρως προσωπικές, ξαφνικά ο άνδρας νιώθει την ανάσα του να κόβεται, πιάνει το στήθος του και καταρρέει.

boring2

Διαπιστώθηκε μάλιστα πως οι άνδρες αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο να χάσουν τη ζωή τους λόγω εμφράγματος κατά τη διάρκεια του σε σεξ με την ερωμένη παρά με τη σύζυγο.

Μπορεί οι ακριβείς αιτίες πίσω από το γιατί το έμφραγμα χτυπά κατά τη διάρκεια της απιστίας να παραμένουν ασαφείς, οι ερευνητές εκτιμούν ότι οι ενοχές, το αυξημένο στρες που προκαλεί η παράνομη σχέση ή απλώς η υπερπροσπάθεια του άνδρα να ικανοποιήσει την ερωμένη του οδηγούν ευκολότερα στον αιφνίδιο θάνατο.

Άνδρες, ίσως τελικά να είναι καλύτερα να αποφεύγετε την «περιπέτεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman