ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Καθάρισε την τουαλέτα σου μια φορά το χρόνο!

Tweet
Share
Tweet
Share

Η τουαλέτα που εντοπίσαμε στο βρετανικό δίκτυο BBC ενδείκνυται κυρίως για τον ανδρικό πληθυσμό. Όχι δεν θέλουμε να προσβάλλουμε κανέναν, αλλά συνήθως –και όχι σε όλες τις περιπτώσεις- το «ασθενές» φύλο είναι εκείνο που τα πηγαίνει καλύτερα με την καθαριότητα. Η «έξυπνη» τουαλέτα που βλέπετε στην εικόνα έχει τη δυνατότητα να καθαρίζεται μόνη της μόλις εσείς την πλησιάσετε!

Το αντικείμενο παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας. Την ίδια στιγμή μέσω μιας ειδικά προσαρμοσμένης ράβδου –η οποία αναδύει ζεστό αέρα και νερό- η τουαλέτα απολυμαίνει και το χρήστη.

ppe2

Ήδη έχουν πωληθεί περισσότερες από 40 εκατομμύρια τέτοιου τύπου τουαλέτες παρά την τιμή των 9.800 δολαρίων τα οποία αγγίζει η καθεμιά. Η νέα πρωτότυπη μορφή είναι υπό κατασκευή, δήλωσαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας κατά την παρουσίαση. Το νερό στην πραγματικότητα λειτουργεί σαν χλωρίνη, ανέφερε η Lenora Campos από την εταιρεία Toto«Το εσωτερικό λευκαίνεται ενώ παράλληλα σκοτώνονται όλα τα μικρόβια που βρίσκονται εκεί».

toi 2

Η επιφάνεια της λεκάνης καθαρίζει μέσω μιας υπεριώδους ακτινοβολίας. Τα ιόντα οξυγόνου εξαφανίζουν κάθε είδος βακτηρίων και ιών που ίσως επιβιώνουν.

«Δεν χρειάζεται να καθαρίσετε την τουαλέτα μόνοι σας για περισσότερο από ένα χρόνο», σχολίασε η CamposEντύπωση προκαλεί πως το BBC επικοινώνησε με αρκετά ξενοδοχεία στη Βρετανία προκειμένου να ρωτήσει τους υπεύθυνους αν θα ενδιαφέρονταν για μια τέτοια συσκευή. Όλοι ωστόσο αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Οι αγοραστές του προϊόντος όπως και να ΄χει θα πρέπει να ενημερώνονται πως σε καμία περίπτωση δεν απαλλάσσονται τελείως από τα καθήκοντα καθαρισμού καθώς οι τεχνικές απολύμανσης δεν επεκτείνονται στο εξωτερικό της λεκάνης.

toi

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman