ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αφήστε τα smartphones και πιάστε τις ιστορίες!

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια πρωτότυπη ιδέα φαίνεται πως γίνεται πράξη στη Γαλλία προκειμένου να καταπολεμηθεί η συνήθεια του ανθρώπου να χαζεύει στο κινητό και τις άλλες τεχνολογικές συσκευές. Πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας να παίζει με το smartphone ή το tablet σας ενώ περιμένετε σε μια ουρά δημόσιας υπηρεσίας; Λογικό αφού κάπως πρέπει να περάσει η ώρα και να φτάσετε στο ταμείο. Ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι τρόποι που μπορούν να σας κάνουν να περάσετε δημιουργικά την ώρα σας.

Στη Γκρενόμπλ της Γαλλίας πλέον οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία κατά την αναμονή τους να διαβάζουν μικρές ιστορίες που διαρκούν από 3 έως και 5 λεπτά έτσι ώστε να μη βαριούνται. Τα φυλλάδια θα μπορούν να προμηθεύονται από ειδικά μηχανήματα που θα εγκατασταθούν έξω από τα κτίρια.

Φυσικά η υπηρεσία θα παρέχεται δωρεάν. Η κάθε ιστορία θα είναι τυπωμένη σε ένα χαρτί ενώ θα φτάνει στον ενδιαφερόμενο απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν πρωτόγνωρη τη νέα πρακτική, όπως και να ‘χει όμως η φαντασία σίγουρα θα ενεργοποιηθεί και πάλι. Σπαταλούμε τόσο πολύ χρόνο στη χρήση της τεχνολογίας. Ας κάνουμε επιτέλους ένα διάλειμμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman