ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι Έλληνες αρχίζουν την εβδομάδα με πορνό!

Tweet
Share
Tweet
Share

Το προφίλ του Έλληνα χρήστη και τις ιδιαίτερες πορνογραφικές επιλογές του, δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου Pornhub, στο πλαίσιο της ετήσιας ανάλυσής της για τις συνήθειες και τα χαρακτηριστικά των επισκεπτών της παγκοσμίως.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 21η θέση επισκεψιμότητας της σελίδας, πίσω από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ιαπωνία τις Φιλιππίνες, αλλά και χώρες της Ευρώπης όπως η Ισπανία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Πολωνία.

Ο μέσος χρόνος παραμονής των Ελλήνων στο σάιτ διαμορφώνεται λίγο κάτω από τα 9 λεπτά (8 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα), με την Δευτέρα να είναι η μέρα με την περισσότερη «δραστηριότητα». Ώρα αιχμής, δεν είναι κάποια μεταμεσονύχτια ώρα όπως θα περίμενε κανείς, αλλά το απόγευμα μεταξύ 3 και 4 μ.μ. Ενώ στις περισσότερες χώρες η επισκεψιμότητα πέφτει προς το τέλος της εβδομάδας (Παρασκευή ή Σαββατοκύριακο), στην Ελλάδα και στις Φιλιππίνες η χαμηλότερη κίνηση σημειώνεται την Τρίτη.

Σύμφωνα με την έρευνα, ένας στους τέσσερις χρήστες από την Ελλάδα είναι γένους θηλυκού με το ποσοστό των γυναικών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα να διαμορφώνεται στο 24% - όσο ακριβώς είναι και ο παγκόσμιος μέσος όρος. 

Πιο δημοφιλής κατηγορία αναδεικνύεται το «λεσβιακό» σεξ.

Στην κορυφή η Τζούλια

Στην κορυφή των επώνυμων αναζητήσεων βρίσκεται η Τζούλια Αλεξανδράτου που αφήνει στη δεύτερη θέση την διεθνούς φήμης ηθοποιό Lisa Ann με τρίτη τη Μαριάνα Ντούβλη

Η ηλικία των επισκεπτών

Η ηλικιακή ομάδα 25 με 34 κρατά ειναι πρωταθλήτρια στις επισκέψεις με ποσοστό 33%.

Πιο...φιλομαθής, η Ηπειρος

Σε ότι αφορά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι επισκέπτες από την Ηπειρο είναι πρώτοι με 9 λεπττά και 39 δευτερόλεπτα.

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman