ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πόσο κρέας καταναλώνει στη ζωή του ένας κρεατοφάγος;

Tweet
Share
Tweet
Share

Αν είστε λάτρης του κρέατος και δεν μπορείτε ούτε μέρα μακριά του, πιθανόν να νιώσετε μια μικρή ζάλη διαβάζοντας τους παρακάτω αριθμούς που έδωσε στη δημοσιότητα ο οργανισμός Vegetarian Calculator.

Δώστε λοιπόν βάση. Ένας κρεατοφάγος, σύμφωνα με την οργάνωση, θα καταναλώσει πάνω από 7.000 ζώα σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Ο μέσος άνθρωπος, σύμφωνα με το Elite Daily, θα καταναλώσει 11 αγελάδες, 27 χοίρους, 2.400 κοτόπουλα, 80 γαλοπούλες, 30 πρόβατα και 4.500 ψάρια μέχρι τη στιγμή που αυτός ή αυτή θα κλείσει τα 80.

Πρόκειται για αριθμό που ίσως ξεπερνά τα ζώα που διαθέτει μια φάρμα. Στη λίστα δεν περιλαμβάνονται όλα τα άλλα μικρά ζώα που καταλήγουν στο πιάτο σας-πάπιες, χήνες, κουνέλια, καλαμάρια και άλλα.

 

Οι αριθμοί ίσως κάνουν τους λάτρεις του κρέατος να... αλλαξοπιστήσουν

Οι αριθμοί ίσως είναι αρκετοί για να κάνουν τους κρεατοφάγους του κόσμου να «αλλαξοπιστήσουν» και να στραφούν και στις πιο «πράσινες» γεύσεις. Οι ερευνητές εξάλλου σημειώνουν πως η κτηνοτροφία συμβάλλει περισσότερο στο φαινόμενο του θερμοκηπίου από ότι η μόλυνση του αέρα εξαιτίας των αυτοκινήτων.

Το θέμα ενδείκνυται για ανθρώπους κρεατοφάγους, χορτοφάγους ή ακόμα κι αυτούς που έχουν απλά… χιούμορ!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.