ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ξενοδοχείο για "κλάματα"

Tweet
Share
Tweet
Share

Mε δυσκολία συγκρατείς τους λυγμούς σου και τελικά κλαις. Η διάθεσή σου δεν είναι καλά. Ψάχνεις έναν ώμο για να παρηγορηθείς, ενώ πέφτεις στα πατώματα. Ηρέμησε. Όλα αυτά αποτελούν μακρινό παρελθόν στο Τόκιο.  Το ξενοδοχείο Mitsui Garden Yotsuya υπόσχεται στις πληγωμένες καρδιές ένα «ελεύθερο» κλάμα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, χωρίς ενοχές.

Κλάψτε με την ψυχή σας! Αυτό αναγράφεται στις πινακίδες του πολυτελούς ξενοδοχείου το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το επισκεφτούν με 75 ευρώ τη βραδιά. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για όσους θέλουν να ξεσπάσουν, να το κάνουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των άλλων.

  

«Τα δωμάτια κλάματος» θα μπορεί να κλείσει κανείς μέχρι τέλη Αυγούστου

Τα δάκρυα στο Mitsui Garden Yotsuya βγαίνουν αβίαστα. Όπως το θέλει, όση ώρα το θέλει κανείς και χωρίς μάρτυρες. «Η σημερινή γυναίκα στην Ιαπωνία ζει μια ζωή με έντονο στρες και πολλά συναισθηματικά προβλήματα, στόχος της δημιουργίας των ‘’δωματίων κλάματος’’ είναι να τις βοηθήσει να χαλαρώσουν προσφέροντάς τους τις κατάλληλες προϋποθέσεις, έτσι ώστε να μπορούν να κλάψουν με την ψυχή τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα», σχολιάζει ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου.

cry2

Το Mitsui Garden Yotsuya διαθέτει μεταξένια χαρτομάντηλα πολυτελείας, ενυδατικές μάσκες για τα μάτια ώστε να μην πρήζονται από το κλάμα, καθαριστικό μακιγιάζ, θερμαινόμενα σεντόνια αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από συγκινητικές ταινίες όπως τον Φόρεστ Γκάμπ και Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς.

«Τα δωμάτια κλάματος» θα μπορεί να κλείσει κανείς μέχρι τέλη Αυγούστου. Ευτυχώς υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος. Όσο για τους άντρες, θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να αναζητήσουν άλλες λύσεις. Όπως επισημαίνει ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ξενοδοχείου: «Τα δωμάτια του Mitsui Garden Hotel απευθύνονται μόνο σε γυναίκες εδώ και πολλά χρόνια και η πολιτική αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει».

Πηγή: time.com

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman