ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η φωτογραφία που δίχασε το διαδίκτυο

Tweet
Share
Tweet
Share

Διθυραμβικά είναι τα σχόλια που έχει προκαλέσει η φωτογραφία του πατέρα που κρατά στην αγκαλιά του τον άρρωστο γιο του στο μπάνιο του σπιτιού τους. Η εικόνα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Η μητέρα Heather Whitten απαθανάτισε τη στιγμή το Νοέμβριο του 2014. Ο σύζυγος και ο γιος της απεικονίζονται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την οικογένεια, καθώς το παιδί υπέφερε από δηλητηρίαση από σαλμονέλα, και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. 

Η φωτογραφία που δίχασε το διαδίκτυο

Όπως είχε εξηγήσει η γυναίκα, τη στιγμή εκείνη είχε κατακλυστεί από αγάπη ενώ όπως συμπληρώνει η εικόνα αφαιρέθηκε από το Facebook. Η φωτογραφία, ανέβηκε εκ νέου από την ίδια στην προσωπική της σελίδα πριν από μερικές ημέρες, ενώ προσέλκυσε ποικίλα σχόλια- αρνητικά και θετικά. 

«Αυτός ο άντρας, αυτός ο σύζυγος, ο σύντροφος και πατέρας. Ήταν τόσο υπομονετικός, τόσο υπέροχος και τόσο δυνατός έχοντας τον μικρό μας γιο στην αγκαλιά του», αναφέρει ενώ εξηγεί: «Βγήκα έξω, πήρα τη μηχανή μου και επέστρεψα για να τραβήξω μερικές εικόνες και φυσικά τις μοιράστηκα». 

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που έλαβε η φωτογραφία, σημειώνει:  «Οι άνθρωποι στάθηκαν στο γεγονός ότι και οι δυο ήταν γυμνοί και βρίσκονταν στο μπάνιο. Είχα περάσει τη γραμμή. Ήταν πολύ οικεία και δεν θα έπρεπε να τη μοιραστώ δημοσίως. Αλλά διαφωνώ. Δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό... Δεν φαίνονται ούτε τα επίμαχα σημεία...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman