ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το μοιραίο φιλί ενος απαγορευμένου έρωτα

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Κάπου, στα δρομάκια μιας πόλης του Αποικιακού Μεξικού έζησε μια νέα αριστοκρατική κυρία με την επωνυμία Carmen. Εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της, ένας  νεαρός και όμορφος άντρας, ο Λούις αποφάσισε να την κάνει δικιά του. Όταν ο πατέρας της είδε τι συμβαίνει, αποφάσισε να κλειδώσει την κόρη του στο δωμάτιό της και μάλιστα απείλησε να την πάει σε ένα μοναστήρι, όπου θα την άφηνε  κλειδωμένη για πάντα. Φυσικά, ο  Λούις δεν επρόκειτο να εγκαταλείψει την αγάπη του τόσο εύκολα, γι αυτό αγόρασε το σπίτι δίπλα από το σπίτι της Carmen.

Basoexia kiss paraphilia balcony w636 h600 medium

Μια νύχτα, όταν η Carmen βγήκε στο μπαλκόνι για να πάρει καθαρό αέρα, ο Λούις συνειδητοποίησε ότι η αγαπημένη του ζούσε στο γειτονικό σπίτι. Η απόσταση μεταξύ των μπαλκονιών ήταν τόσο στενή που μπορούσαν να αγγίξουν και να φιλήσουν ο ένας τον άλλον. Ξόδεψαν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε μυστικά ραντεβού, απλά βλέποντας ο ένας τον άλλον, μέχρι που μια μέρα ο μεγαλύτερος φόβος τους έγινε πραγματικότητα. Ο πατέρας της Carmen ανακάλυψε ότι τα μέτρα που είχε λάβει για να τους κρατήσει χωριστά δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Μια νύχτα, ενώ αυτοί  ήταν σε ένα μυστικό ραντεβού. Ο πατέρας της Carmen μπήκε στο δωμάτιο της και, σε μια έκρηξη οργής, μαχαίρωσε την κόρη του. Καθώς εκείνη  ξεψυχούσε, ο Λούις την αγκάλιασε σφιχτά και πήδηξαν από τα μπαλκόνι στο κενό. Πριν πηδήξουν από τα μπαλκόνι φιλήθηκαν για τελευταία φορά σφραγίζοντας έτσι, την καταδικασμένη αγάπη τους.

Για αυτούς τους εραστές, το φιλί ήταν ένα σύμβολο αγνής αγάπης. Σήμερα ζευγάρια από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν στο "The Alley of the Kiss" στο Guanajuato του Μεξικού για να εμπλακούν σε ένα παθιασμένο και ρομαντικό φιλί και να τιμήσουν τη δυστυχία αυτών των εραστών.

Basoexia kiss paraphilia neon medium

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.
Διαβάστε ακόμα