ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ενάντια στο σεξισμό

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο σεξισμός έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις σήμερα, απλά ρίξτε μια ματιά σε οποιαδήποτε κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και θα βρείτε κάποια αναφορά. Αρχικά, σκεφτείτε ότι κάθε μέρα πολλές  γυναίκες αισθάνονται συνδεδεμένες με ένα κίνημα και μια ιδεολογική αντίληψη υπέρ της ισότητας. Εντούτοις, υπάρχει μια αρνητικότητα που περιβάλλει τον όρο. Φυσικά, δεδομένου ότι έχει γίνει ένα σημαντικό και συναφές θέμα για την κοινωνία μας, υπάρχουν εκείνοι που προσπαθούν να το μειώσουν επισημαίνοντάς το ως εξτρεμιστικό και μερικές φορές παράλογο φαινόμενο.

Πόσα ανέκδοτα ή μιμίδια έχετε δει με τη σεξιστικά σχόλια και τα παρόμοια γύρω από το Διαδίκτυο που μειώνουν τις γυναίκες; Κάθε φορά που βρίσκετε κάτι που ασχολείται με τον φεμινισμό με θετικό και ελκυστικό τρόπο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο που μπορείτε να κάνετε παρά να το μοιραστείτε με τον κόσμο. Επιτρέψτε μου να σας συστήσω στον ψηφιακό καλλιτέχνη και εικονογράφο Hexelot.

Η τέχνη της Hexelot, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βοηθηθούν οι άνθρωποι να καταλάβουν και να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα.

Απολαύστε τις:

hexalot feminist illustrations 1

hexalot feminist illustrations 2

hexalot feminist illustrations 3

hexalot feminist illustrations 4

hexalot feminist illustrations 5

hexalot feminist illustrations 6

hexalot feminist illustrations 7

hexalot feminist illustrations 8

hexalot feminist illustrations 9

hexalot feminist illustrations 10

hexalot feminist illustrations 11

hexalot feminist illustrations 12

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman