ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κούκλα- ρομπότ του sex, επικοινωνεί με τον... εραστή της

Tweet
Share
Tweet
Share

Η εντυπωσιακή Harmony είναι το πρώτο ρομπότ του έρωτα που μπορεί ακόμα και να πιάσει (λέμε τώρα...)κουβέντα με τον ιδιοκτήτη του.

Η εταιρία παραγωγής sexbots, δηλαδή ρομπότ για σεξ, RealDoll ανάρτησε βίντεο με το οποίο συστήνει στο κοινό το νέο εξελιγμένο μοντέλο ενός αληθοφανούς "θηλυκού" ρομπότ, που μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις, έχει 18 διαφορετικές προσωπικότητες και μπορεί να θυμηθεί ακόμα και το αγαπημένο φαγητό του κατόχου της. 

Το πρώτο sexbot στον κόσμο που μπορεί να πιάσει κουβέντα, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η εταιρία, έρχεται να μπερδέψει ακόμα περισσότερο τις γραμμές μεταξύ σάρκας και σιλικονούχων μικροτσίπ! Η Harmony 2.0 με το πάτημα του κατάλληλου κουμπιού μπορεί να πει πόσο πολύ απολαμβάνει το σεξ ή να πει κάτι πιο συνεσταλμένο, καθώς έχει επιλογές, όπως «διανοούμενη», «ντροπαλή», «εξωστρεφής», «περιπετειώδης», «ευγενική» και «σεξουαλική». Για όσους βρίσκουν ηδονή στην ταλαιπωρία και στα δύσκολα υπάρχουν και οι ρυθμίσεις «ζηλιάρα» και «ενοχλητική».

Στο βίντεο που ανάρτησε στα social media ο επικεφαλής της RealDoll Ματ Μακμάλεν ρωτά την κούκλα «πώς νιώθεις για το σεξ;» και, έπειτα από μια υπαινικτική και παιχνιδιάρικη κίνηση των ματιών της, η Harmony, απαντά: «Το σεξ είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα στον κόσμο». Και προσθέτει: «Δεν νομίζω ότι αυτό είναι κακό».

Το νέο αυτό εξελιγμένο sexbot θα είναι διαθέσιμο από τον επόμενο μήνα και θα κατασκευάζεται κατά παραγγελία σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της και την προσωπικότητα που θέλει ο πελάτης. Σύμφωνα μάλιστα με την «Daily Star», μια εφαρμογή θα βοηθά τον συγχρονισμό της "προσωπικότητας" του ρομπότ με την αντίστοιχη του αγοραστή. 

«Η βασική ιδέα γι’ αυτό το ρομπότ είναι να βοηθά ώστε να βρίσκει κανείς ένα επίπεδο συντροφικότητας που δεν μπορεί να έχει αλλιώς» σχολίασε ο Μακμάλεν. Ε πως αλλοιώς... 

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman