ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το δράμα μιας πυγμάχου...

Tweet
Share
Tweet
Share

Η κυρία που βλέπετε, γνώρισε την άσχημη πλευρά της ζωής. Είναι όμορφη, είναι επαγγελματίας πυγμάχος, αλλά, οι κριτές δεν την αφήνουν να παίξει στην κατηγορία της. Ο λόγος; Έχει μεγάλα στήθη! Αν δεν είναι αυτό πρόβλημα, το να χάνεις δηλαδή, με διαφορά στήθους, τότε, δεν είσαστε επιεικείς... 

Η Brye Russilllo, είναι μια ανύπαντρη μητέρα 29 ετών. Είναι επαγγελματίας αθλήτρια μικτών πολεμικών τεχνών, δηλαδή είναι μποξέρ που συνδυάζει και τα λακτίσματα.

Σε κάθε αγώνα της και όπου αγωνίζεται οι εξέδρες γεμίζουν ασφυκτικά από άνδρες. Όλοι θέλουν να την δουν. Είναι ξανθιά, είναι όμορφη και έχει ένα εκπληκτικό κορμί και ακόμη εκπληκτικότερο στήθος.

fight2

Η Brye τον τελευταίο καιρό ζει το προσωπικό της δράμα. Δεν έχει κερδίσει αγώνα, εκεί που κάποτε σάρωνε. Και αυτό γιατί όπως λέει θα έπρεπε να αγωνίζεται στην κατηγορία των 60 κιλών, αλλά λόγω του μεγάλου της στήθους το οποίο ζυγίζει 5 κιλά έκαστο, οι κριτές την τοποθετούν σε μεγαλύτερη κατηγορία με βαρύτερες αθλήτριες.

Η Brye Russilllo, μετά την απόφαση της ομοσπονδίας να την τοποθετήσει σε μεγαλύτερη κατηγορία έχει προς το παρών ακυρώσει όλους τους αγώνες που θα έδινε στη Νέα Υόρκη.

Μιλώντας στην εφημερίδα New York Post, είπε πως δεν πρόκειται να παρατήσει το μεγάλο της πάθος που είναι το μποξ. «Θα δοκιμάσω τα πάντα. Από δίαιτα μέχρι και πλαστική αφαίρεσης στήθους, αλλά το μποξ είναι το μεγάλο μου πάθος και δεν το αφήνω. Η άλλη μου αγάπη είναι το παιδί μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman