ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

"My Ramones" το καταπληκτικό βιβλίο του Danny Fields

Tweet
Share
Tweet
Share

Όταν ο Danny Fields είδε για πρώτη φορά τους Ramones να παίζουν  στο CBGBs στη Νέα Υόρκη το 1974, τους  πρότεινε αμέσως να είναι ο μάνατζερ τους και το ίδιο γρήγορα σημείωσε το πρώτο του ρεκόρ. Για τα επόμενα τρία χρόνια, φωτογράφησε τους σημαντικότερους punk rockers σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική καθώς ξεκίνησαν περιοδεία και γρήγορα έγιναν είδωλα λαϊκής κουλτούρας, των οποίων η επιρροή εξακολουθεί να είναι αισθητή και σήμερα.

Danny Fields

Danny Fields

Τώρα οι εικόνες του, πάνω από 200 από αυτές, που κυκλοφόρησαν ποτέ σε μια σπάνια περιορισμένη έκδοση, συλλέχθηκαν σε ένα νέο βιβλίο που ονομάζεται My Ramones από το Reel Art Press, και είναι τώρα διαθέσιμο στο Amazon. Από το 1975 έως το 1977, καθώς η μπάντα έγινε παγκοσμίως γνωστή, οι Fields τεκμηριώθηκαν στα περιοδικά, μέσα από τις υπόγειες συναυλίες τους, ηχογραφήσεις τους, πάρτι τους, και πολλά άλλα.

Danny Fields

Danny Fields

Μεταξύ των μεγαλύτερων επιδόσεών του Fields εκείνη την εποχή, ήταν που πήγε τους Ramones στην Αγγλία όπου «ενέπνευσαν το εκκολαπτόμενο κίνημα πανκ του Ηνωμένου Βασιλείου», συμπεριλαμβανομένων των συμπαθειών του Sex Pistols, The Clash και The Damned, οδηγώντας σε κάποια από τις σημαντικότερες μουσικές της εποχής μας.

Danny Fields

Danny Fields

Κάτω από το μάνατζμεντ του Fields, οι Ramones ηχογράφησαν το πρώτο τους άλμπουμ Ramones με το "Blitzkrieg Bop" καθώς και το "Judy is a punk" που χρησιμοποίησε αργότερα ο Wes Anderson στο soundtrack The Royal Tenenbaums. καθώς και το "Leave Home" και "Rocket" στη Ρωσία. Το άλμπουμ Ramones του 1980 End of the Century περιλαμβάνει το κομμάτι "Danny Says", που αργότερα ερμηνεύτηκε από τους Foo Fighters και τον Tom Waits.

Danny Fields

Danny Fields

Ο Fields ήταν ο πρώτος που έπαιξε τους Ramones στον Lou Reed, συνιδρυτή του Velvet Underground. Που ήταν φιλαράκια με τον Andy Warhol, τον Nico και το "It" κορίτσι Edie Sedgwick, που βοήθησε τον frontman των Doors Jim Morrison να γίνει σούπερ σταρ. και εισήγαγε τον Iggy Pop στον David Bowie, μεταξύ άλλων στιγμών πολιτιστικών επιπτώσεων.

Danny Fields

Danny Fields

Reel Art Press

Reel Art Press

Ο Joey Ramone πέθανε το 2001 σε ηλικία 49 ετών. Ο Dee Dee υπέκυψε σε υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2002. Ο Johnny έπεσε θύμα καρκίνου το 2004 και ο καρκίνος σκότωσε επίσης τον Tommy το 2014. Ακόμη άλλοι μουσικοί, σχεδιαστές μόδας συμπεριλαμβανομένου του John Varvatos, που κατέστησαν το κλαμπ CBGBs σε ιερή μπουτίκ / ροκ μουσικής και σχεδόν όλοι όσοι φορούσαν και φοράνε motorcycle jacket με Converse να τους τιμήσουν μέχρι σήμερα.

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman