ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Επτά ιστοσελίδες για...ποιοτική πορνογραφία

Tweet
Share
Tweet
Share

Ατελείωτα μονοπλάνα που παράγουν ανία και επιτείνουν το αίσθημα της μοναξιάς, εστιασμένα κυρίως στα επίμαχα σημεία, πρόσωπα κατ΄ ουσίαν ανέκφραστα-το καταλαβαίνεις άμα χαμηλώσεις τον ήχο- και κάποιες στάσεις, ριψοκίνδυνες ενίοτε για τους μέσους εραστές. Αυτός πάνω- κάτω είναι ο μέσος όρος του πορνό στα γνωστά sites.   

Όσοι ψάχνουν κάτι εναλλακτικό, υποστηρίζουν ότι στις παρακάτω επτά επιλογές, μπορεί να συναντήσει κανείς κάτι περισσότερο από το επαγγελματικά στημένο που φτάνει έως τα όρια του αισθήματος... 

Hysterical Literature

Ξεκίνησε ως καλλιτεχνικό project του Clayton Cubitt και, στην πορεία, απέκτησε φανατικό κοινό από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια συλλογή βίντεο, κάθε ένα εκ των οποίων παρουσιάζει μια γυναίκα να κάθεται σε ένα τραπέζι και να διαβάζει δυνατά ένα βιβλίο της επιλογής της. Κάτω από το τραπέζι, όμως, βρίσκεται ένα άτομο με μια συσκευή για μασάζ πλάτης ανάμεσα στα πόδοα τους, στόχος του οποίου είναι να αποσπάσει σταδιακά την προσοχή της γυναίκας από την ανάγνωση. Σε κάθε βίντεο, βλέπουμε αρχικά τις γυναίκες να δείχνουν μικρά σημάδια αντίδρασης στα όσα συμβαίνουν κάτω από τη μέση τους -ένα γέλιο, μια αλλαγή στη στάση του σώματός τους, μικρές πνιχτές κραυγές, όσο προχωρά όμως το βίντεο, τόσο πιο δύσκολο είναι να συγκρατήσουν την ψυχραιμία και τις ορμές τους.

I Shot Myself

Πρόκειται για μια συλλογή γυμνών φωτογραφιών που έχουν τραβήξει οι ίδιες οι γυναίκες που απεικονίζονται σε αυτές, παίρνοντας έτσι στο χέρι τους τη σεξουαλικότητά τους και παρουσιάζοντάς την όπως ακριβώς θέλουν. Για κάποιους από τους συμμετέχοντες, το Project_ISM, όπως ονομάζεται, είναι μια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης, για άλλους μια επαναστατική πράξη και για κάποιους άλλους ένας διασκεδαστικός τρόπος να εκφράσουν την ερωτική τους επιθυμία.

Audio Porn

Ένα απλό, λιτό και απέριττο Tumblr, το οποίο περιέχει μια μεγάλη συλλογή ηχητικών αρχείων με τίτλους όπως «Boy Masturbation», «Vibrator Orgasm», «Sex on a Squeaky Bed» και είναι αυτό ακριβώς που καταλαβαίνετε. Κάθε αρχείο ακούγεται τρομερά οικείο, σαν να κρυφακούς τον γείτονα ενώ κάνει σεξ, ενώ η ηχητική του μορφή σου επιτρέπει να φανταστείς την εικόνα όπως ακριβώς θέλεις.

Beautiful Agony

Μια συλλογή μικρών βίντεο που καταγράφουν τα πρόσωπα ανθρώπων την ώρα που έρχονται σε οργασμό. Όλα τα βίντεο καταχωρούνται στο site από τους ίδιους τους χρήστες, ενώ το project ξεκίνησε ως ένα κοινωνικό πείραμα προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα καθημερινά πρόσωπα ανθρώπων που βιώνουν ειλικρινείς, ρεαλιστικούς, αυθόρμητους οργασμούς μπορούν να έχουν το ίδιο (ή και καλύτερο) αποτέλεσμα από τις κλισέ πορνογραφικές εκδοχές τους.

Literotica

Εδώ οι χρήστες ανεβάζουν τις δικές τους ιστορίες, ποιήματα, ηχητικά αρχεία, ζωγραφιές, σκίτσα και ό,τι άλλο «μιλά» στις ερωτικές τους φαντασιώσεις. Μπορείτε να βρείτε, κυριολεκτικά, ό,τι χωρά ο νους σας, ακόμη και πράγματα που ίσως να μην θέλατε να είχατε δει ποτέ.

Make Love Not Porn

Αυτό το site προωθεί το μεγαλείο της πραγματικής σεξουαλικής πράξης, όπως την εκτελούν συνηθισμένοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και όχι επαγγελματίες. Όλα τα βίντεο έχουν ανέβει από τους χρήστες, οι οποίοι και λαμβάνουν το 50% των κερδών από τις ενοικιάσεις των «έργων» τους. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που απευθύνεται σε όσους πιστεύουν πως το σεξ που κάνουν οι απλοί άνθρωποι είναι πιο σκανδαλιστικό και «καυτό» από το στημένο σεξ της βιομηχανίας πορνό. 

XConfessions

Η σκηνοθέτις Erica Lust παίρνει κάθε φορά από δύο ερωτικές εξομολογήσεις, αληθινές ιστορίες ή σεξουαλικές φαντασιώσεις που έχουν καταθέσει οι χρήστες στο site και δημιουργεί με αυτές ταινίες μικρού μήκους που θυμίζουν πορνογραφικά φιλμ εξαιρετικής, ωστόσο, ποιότητας. Η ποικιλία είναι μεγάλη και καλύπτει όλα τα γούστα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman