ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο παγκόσμιος χάρτης του Tom Waits

Tweet
Share
Tweet
Share

Πέρα από τα καθιερωμένα αφιερώματα για τον βραχνό τροβαδούρο και αιώνιο έφηβο Tom Waits αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε το χάρτη με τα σημεία εκείνα του πλανήτη στα οποία έχει αναφερθεί κατά καιρούς μέσα από τα τραγούδια του.

Για να δείτε το χάρτη πατήστε εδώ

Πατώντας πάνω στα κόκκινα bullets, θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι, αλλά και τον ακριβή στίχο όπου γίνεται λόγος για τη μαρκαρισμένη περιοχή. 

Όπως φαίνεται η Ελλάδα δεν έχει αποτελέσει αντικείμενο έμπνευσης για τον Waits ακόμα. Αν έχετε υπόψη σας κάποια αναφορά που τυγχάνει να έχει παραπέσει, δεν έχετε παρά να την υποδείξετε στον δημιουργό του ιστότοπου. 

Να σημειωθεί πως ο μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης το 2015 είχε πραγματοποιήσει καμπάνια στο Kickstarter προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο budget για την έκδοση του "Tom Waits For No One: The Illustrated Scrapbook ". To εν λόγω λεύκωμα, μέσα από τις 160 σελίδες του έδειξε πώς γυρίστηκε το 1979 η μικρού μήκους ταινία, "Tom Waits For No One", στην οποία ο καλλιτέχνης πρωταγωνιστεί ερμηνεύοντας το τραγούδι "The One That Got Away". 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.