ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι 8 καλύτερες ατάκες ανθρώπων που "έχτισαν" κολοσσούς... Ποια επιλέγετε;

Tweet
Share
Tweet
Share

Eύκολα μπορεί κανείς να απογοητευτεί όταν προσπαθεί να πετύχει τα όνειρά του, κυρίως αν αυτά σχετίζονται με μια επιχείρηση ή με ένα επάγγελμα που απαιτεί ολοκληρωτική αφοσίωση και δουλειά ωρών.

Ο δρόμος για τη δημιουργία αξίζει. Στη συνέχεια θα διαβάσετε συμβουλές σημαντικών ανθρώπων, οι οποίοι κατάφεραν να μετατρέψουν τη μικρή τους επιχείρηση σε πασίγνωστο κολοσσό. Ίσως υιοθετήσετε κάποιες από αυτές.

edison 1

THOMAS EDISON

«Eάν ένα πράγμα δεν σας χρησιμεύει τελικά όσο θα θέλατε, δεν σημαίνει ότι είναι και άχρηστο» – Τhomas Edison, εφευρέτης και επιστήμονας.

land 2

EDWIN LAND

«Δεν είναι ότι χρειαζόμαστε νέες ιδέες, απλά πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τις παλιές» – Edwin Land, συν-ιδρυτής της Polaroid.

ash 4

MARY KAY ASH

«Δεν παίζει ρόλο εάν το προϊόν που πουλάτε είναι αυτοκίνητο ή καλλυντικά. Μια εταιρεία είναι επιτυχημένη εάν και αυτοί που την “κρατούν” είναι επιτυχημένοι» – Mary Kay Ash, ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών Mary Kay Cosmetics.

aib

SARA BLAKELY

«Μην παρασύρεστε από αυτά που δεν γνωρίζετε. Αυτό μπορεί να είναι η μεγαλύτερη δύναμή σας. Βεβαιωθείτε ότι η ιδέα σας διαφέρει από τους άλλους» – Sara Blakely, ιδρύτρια της εταιρείας Spanx.

ingvar

INGVAR KAMPRAD

«To πιο επικίνδυνο δηλητήριο είναι η αίσθηση του επιτεύγματος. Το αντίδοτο είναι καθε βράδυ να σκέφτεστε τί καλύτερο μπορείτε να κάνετε την επόμενη ημέρα» – Ingvar Kamprad, ιδρυτής της ΙΚΕΑ.

marr

JW MARRIOTT

«Μεγάλες εταιρείες έχουν χτιστεί από ανθρώπους, οι οποίοι δεν σταματούν να σκέφτονται νέες ιδέες προκειμένου να βελτιώσουν τις επιχειρήσεις τους» – JW Marriott, ιδρυτής της ξενοδοχειακής αλυσίδας  Marriott Corporation.

bezos

ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ

«Εάν δεν μπορείτε να ταΐσετε μια ομάδα με δυο πίτσες, αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ μεγάλη» – Τζεφ Μπέζος, CEO της Amazon.

walter

WALTER ELIAS

«Εάν μπορείς να ονειρευτείς, κάντο!» – Walter Elias, ιδρυτής της Walt Disney.

Ποια ατάκα σας άρεσε περισσότερο και ποια θα ακολουθούσατε στη δική σας ζωή;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman