ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Με ποιον πάμε παρέα στη δουλειά;

Tweet
Share
Tweet
Share

Περνάμε μία εβδομάδα τον χρόνο στο δρόμο πηγαίνοντας από και προς την δουλειά και θέλουμε κάπως να το... διασκεδάσουμε. Με δεδομένο ότι το 40% των Ευρωπαίων και το 33% των Ελλήνων χρησιμοποιούν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους, περισσότεροι από τους μισούς αναζητούν τρόπους για να περάσει η ώρα… ευχάριστα.

Μετά μουσικής οι Έλληνες πηγαίνουν στη δουλειά

musictube

Περισσότερη μουσική ακούνε οι Έλληνες οι οποίοι δηλώνουν κατά 73% ότι ακούνε μουσική κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την εργασία, έναντι 64% των ΕυρωπαίωνΠαρατηρώντας τον περίγυρο (και κυρίως τους ανθρώπους γύρω τους) περνά η ώρα για το 21% των Ευρωπαίων, ενώ το 15% δήλωσε ότι δεν κάνει απολύτως τίποτα μέχρι να φτάσει από/στην εργασία.

«Καλωδιωμένοι» οι περισσότεροι

Passengers using mobile t 002

Η τεχνολογία συντροφεύει την συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων μετακινούμενων καθώς το 20% χρησιμοποιεί tablet, και το 80% έξυπνα κινητά. Μόλις το 7% των μετακινούμενων δήλωσε ότι δεν κουβαλάει μαζί του και δεν χρησιμοποιεί τίποτα από τα παραπάνω.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 7.500 ενηλίκων από 12 χώρες της Ευρώπης (Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Αυστρία, Ελλάδα, Ιταλία, Βέλγιο, Πολωνία, Ολλανδία και Ελβετία), από την One Poll για λογαριασμό της Samsung.

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman