ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

«Συγκρίνοντας» σεξουαλικές εμπειρίες

Tweet
Share
Tweet
Share

Ορισμένοι θεωρούν ότι όσο πιο γεμάτη είναι η λίστα με τους ερωτικούς συντρόφους τόσο το καλύτερο. Άλλοι θεωρούν ότι λίγοι και καλοί, είναι προτιμότεροι από ότι απλώς πολλοί – εκ των οποίων στατιστικά και μόνο δεν θα μπορούσαν όλοι να είναι καλοί. Αν το ζητούμενο είναι η ποσότητα ή η ποιότητα αποτελεί προσωπικό θέμα τελικώς. Υπάρχουν όμως διαφοροποιήσεις μεταξύ των χωρών όσον αφορά στις σεξουαλικές τους συνήθειες, καθώς από ότι φαίνεται οι λαοί ακολουθούν συγκεκριμένες πρακτικές, σε επίπεδο ποσότητας. Γιατί για την ποιότητα, οι πληροφορίες παρέχονται κατά… δήλωση και δεν μπορούν να εξακριβωθούν.

Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 34 χωρών σε όλο τον κόσμο δείχνει ότι πιο "δραστήριοι" είναι οι Τούρκοι, οι οποίοι μετρούν 14,5 συντρόφους κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Ακολουθούν οι Αυστραλοί με 13,3 συντρόφους κατά μέσο όρο και οι Νεοζηλανδοί με 13,2. "Κρύο, καιρός" για δύο φαίνεται ότι λένε – και εφαρμόζουν - οι Ισλανδοί οι οποίο κατέχουν την τέταρτη θέση με 13 συντρόφους, ενώ απτόητοι από τη ζέστη είναι οι Νοτιοαφρικανοί που έπονται με 12,5 συντρόφουςΦιλανδοί, Νορβηγοί και Ιταλοί κατέχουν τις επόμενες θέσεις, ενώ οι Έλληνες κατάφεραν να φτάσουν στην 14η θέση παγκοσμίως μετρώντας 10,6 συντρόφους σε όλη τους τη ζωή μαζί με τους Ισραηλινούς και τους Ταϊλανδούς.

stats

ΓιαπωνέζοιΧιλιανοί και Σέρβοι "κοιμούνται" καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους με 10,210,1 και 10,1 διαφορετικούς συντρόφους αντίστοιχα, ενώ οι Βρετανοί μόλις με 9,8. Στην τελευταία θέση βρίσκονται Γερμανοί που αλλάζουν 5,8 συντρόφους. Δεν διευκρινίζεται αν αφορά σε επαφές με κάλτσες ή χωρίς. Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι κοιμούνται και ξυπνούν υπό την διοίκηση της Άνγκελα Μέρκελ…. Ο παγκόσμιος μέσος όρος, πάντως, διαμορφώνεται στους 9 συντρόφους. Μπορείτε να υπολογίσετε πού βρίσκεστε...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman