ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

"Έρως ανίκατε μάχαν"… στις πιο σέξι πόλεις του κόσμου

Tweet
Share
Tweet
Share

Τις πιο σέξι πόλεις για διακοπές στον πλανήτη ψήφισαν χίλιοι χρήστες της ιστοσελίδας διακοπών Expedia στις ΗΠΑ διατυπώνοντας παράλληλα τη γνώμη τους για κάθε μία από αυτές.

"Έρως ανίκατε μάχαν"… στις πιο σέξι πόλεις του κόσμου

1. Παρίσι (56%)

Το Παρίσι, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, αναδείχθηκε στην κορυφή της δεκάδας. Η πόλη που κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη θέση της πολυσυζητημένης λίστας είναι το Λας Βέγκας, ενώ ο πέμπτος πιο σέξι προορισμός είναι το Μαϊάμι. Το Ρίο βρέθηκε στην όγδοη θέση της λίστας ενώ τη δεκάδα συμπληρώνει η Τζαμάικα.

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι και τα επιμέρους συμπεράσματα που προέκυψαν από την έρευνα.

-Το 52% των ερωτηθέντων είναι υπέρ μιας πρότασης γάμου κατά τη διάρκεια των διακοπών ενώ το 43% δεν συμφωνεί με την ιδέα.

-Το 28% παραδέχθηκε πως στις διακοπές έρχεται πιο κοντά με το/τη σύντροφό του, ενώ το 39% δήλωσε πως η ένταση της οικειότητας εξαρτάται από την τοποθεσία.

-Το 7% εκείνων που ρωτήθηκαν τόνισε πως τελείωσαν ή σκέφτηκαν να τελειώσουν μια σχέση, κατά τη διάρκεια των διακοπών με τον/την σύντροφό τους.

-Αξιοσημείωτο είναι παράλληλα πως το 29% των ερωτηθέντων θεωρεί πως μια ημερήσια απόδραση ενδείκνυται ύστερα από 1-3 μήνες σχέσης, ενώ το 27% μετά 4-8 μήνες.

Τέλος, εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη πως μόλις το 9% των γυναικών της έρευνας, με ηλικία 25-34 έχουν κάνει μπάνιο topless, ενώ το 3% έχει αποτολμήσει να βγουν στην παραλία όπως γεννήθηκαν.

2. Λας Βέγκας (43%)

Image 1

3. Κανκούν (36%)

Image 2

4. Μπαχάμες (34%)

Image 3

 5. Μαϊάμι (31%)

Image 4

6. Βαρκελώνη (27%)

Image 5

7. Νέα Υόρκη (27%)

Image 6

8. Ρίο ντε Τζανέιρο (25%)

Image 7

 9. Σεντ Τόμας (25%)

Image 8

 10. Τζαμάικα (24%)

Image 9

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman