ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δείτε τι θέλουν οι γυναίκες στο σεξ, σε 10 καταπληκτικά black & white σκίτσα

Tweet
Share
Tweet
Share

Αυτή η ερώτηση δεν είναι μόνο η υπόθεση της ταινίας με τον Mel Gibson, όπου το αρχέτυπο του macho άνδρα  καταλήγει να δοκιμάζει ταινίες αποτριχωσης και σουτιέν. Είναι κάτι που περνά μέσα από το μυαλό πολλών ανδρών σε καθημερινή βάση.

Κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής συνάντησης ο άντρας βρίσκει τον εαυτό του να κάνει σε μια γυναίκα το καλύτερο σεξ της ζωής της. Η ικανότητά του να ακούει τις σκέψεις της τον βοηθά να προβλέψει τι θέλει, πώς το θέλει και πού. 

Ένα από τα διαφορετικά θέματα που είναι προφανές  στην ταινία φαίνεται να είναι ότι οι γυναίκες δεν λένε ποτέ δυνατά τι θέλουν στο κρεβάτι. Ενώ είναι φυσικά αδύνατο να διαβάσετε ή να ακούσετε τις σκέψεις της συντρόφου σας, η υπομονή μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε και να εξερευνήσετε το διεστραμμένο θέμα που έχει στο μυαλό της  κάθε γυναίκα. Μπορεί να γίνει μια μορφή διαίσθησης προκειμένου η σύντροφος σας να τη βιώσει μαζί σας.

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι να μην κρύβουν τις διαστροφές τους, αλλά να απολαμβάνουν ελεύθερα τις σεξουαλικές τους συναντήσεις. Ονειρεύονται, ότι οι φαντασιώσεις τους μπορούν επίσης να συμβούν στην πραγματικότητα. Μερικές από αυτές τις επιθυμίες είναι:

  1. Αιδοιολειξία και το μαύρο φιλί.
  2. Να πάρει το μαστίγιο και στη συνέχεια να μαστιγώσει..
  3. Σεξ σε μέρη διαφορετικά από το συνηθισμένο υπνοδωμάτιο.
  4. Αλλάζοντας το ρόλο του κυρίαρχου και του υποτακτικού στην ίδια νύχτα.

Το σεξ συνεπάγεται τη συνεχή αλλαγή του ρόλου του ενός στο έλεος του άλλου. Είναι το πρώτο στάδιο της επιθυμίας: η γλώσσα και ο ιδρώτας στο δέρμα.  Ακόμα και τα δεμένα χέρια μπορούν να συγκρατήσουν δονητές και λιπαντικά.

Δείτε παρακάτω τα αντιστοιχα με το τι θέλουν οι γυναίκες σκίτσα:

sex9

sex 1

sex2

sex10

sex3

sex4

sex12

sex6

sex7

sex9

swx5

Το σεξ δεν είναι μόνο διείσδυση, αλλά όλα τα παραπάνω. Είναι η τριβή και πολλά αντικείμενα. Πρόκειται για την παρατήρηση. Εξετάζει πώς ο άλλος φθάνει στη δική του ευχαρίστηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman