ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Με τον ενθουσιώδη φακό του Μαρκ Χομ

Tweet
Share
Tweet
Share

Μελ Γκίμπσον, Τζόνι Ντεπ, Αλίσια Βικάντερ, Κουέντιν Ταραντίνο και Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι μερικά μόνο από τα πληθωρικά ονόματα που έχουν ποζάρει μπροστά στον φακό του Μαρκ Χομ. Ο κορυφαίος Δανός φωτογράφος έχει απαθανατίσει τους πιο χαρισματικούς και με τη μεγαλύτερη επιρροή σταρ σε μια εκπληκτική σειρά έγχρωμων και ασπρόμαυρων πορτρέτων, που παρουσιάζονται στο λεύκωμα «Profiles» των εκδόσεων TeNeues.

Ο ίδιος προτιμάει να τους αποκαλεί «προσωπικότητες του κόσμου» αντί για σελέμπριτις και καταφέρνει να αποκαλύψει την βαθύτερη πλευρά τους, σε καρέ μοναδικής ομορφιάς και ευαισθησίας. Αφότου αποφοίτησε το 1989 από την Σχολή καλών Τεχνών της Δανίας ο Χομ ταξίδεψε στην Αμερική για να βρει καλύτερη τύχη. Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει ότι δεν τα πήγε κι άσχημα... 

Ο Μελ Γκίμπσον, σκέτο "μούτρο" στο τραπέζι του πόκερ

Ιδού το πιο καυτό όνομα κατά την άποψή μας, του 2016. Η Σουηδέζα- βραβευμένη με Οσκαρ- ηθοποιός Αλίσια Βικάντερ

Τζένιφερ Λόπεζ αυτοπροσώπως στο Λος Άντζελες το 2010. Ο ενθουσιαμός του φωτογράφου, συνατά την έμφυτη ομορφιά της εκρηκτικής Λατίνας.

 

Ο "δικός μας", Κουέντιν Ταραντίνο μαζί με την ηθοποιό του «Django Unchained», Νικόλ Γκαλίτσια. Ο Χομ πρόσφατα δήλωσε πως το συγκεκριμένο είναι από τα αγαπημένα του πορτρέτα, λόγω της σεξουαλικής δυναμικής ανάμεσα στους δύο φωτογραφιζόμενους και της αγέρωχης στάσης του Ταραντίνο. Με τέοια γυναίκα πλάϊ του, πως να μην είναι;.. 

Η Μπρι Λάρσον, η οποία ξεχώρισε πέρσι για την ιδιαίτερη ερμηνεία της στη ταινία «Room»

Κίρα Νάϊτλυ, μέχρι την άκρη του κόσμου.

Την θεωρεί κανείς απόμαχο της πασαρέλας; 

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman