ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δημοσιογράφος ο Τζακ Αντεροβγάλτης;

Tweet
Share
Tweet
Share

Ήθελε να εκδικηθεί τη γυναίκα του, η οποία άρχισε να εκδίδεται χωρίς την άδειά του και σχεδίασε το τέλειο έγκλημα. Ο ίδιος ήταν δημοσιογράφος και κάλυπτε τα εγκλήματα στις φτωχογειτονιές του ανατολικού Λονδίνου, με αποτέλεσμα να έχει βαθιά γνώση της λειτουργίας της αστυνομίας.

Ξεκίνησε, ιδιαίτερα μεθοδικά να δολοφονεί ιερόδουλες, προκειμένου να εκδικηθεί τη σύζυγό του. Στόχος του όμως ήταν να μην τον υποψιαστεί κανείς και ο φόνος της συζύγου του να αποδοθεί στη σειρά των εγκλημάτων, που είχε σημειωθεί έως εκείνη τη στιγμή σε βάρος ανυποψίαστων ιερόδουλων.

jacknews

Η ταυτότητα του θρυλικού Τζακ Αντεροβγάλτη μπορεί να μην αποκαλύφθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα ο φόβος και ο τρόμος του Λονδίνου του 19ου αιώνα έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για συγγραφείς, σεναριογράφους και έντονη μυθοπλασία. Μέχρι σήμερα η επικρατέστερη θεωρία ήθελε τον θρυλικότερο κατά συρροή δολοφόνο να είναι χειρουργός. Και αυτό λόγω του τρόπου που δολοφονούσε τα θύματά του, ο οποίος απαιτούσε εξειδικευμένες γνώσεις ιατρικής. Η λίστα των υπόπτων ήταν τεράστια και σε αυτή συγκαταλέγονταν ακόμα και άτομα από τη βασιλική οικογένεια.

jack

Πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου υποστηρίζει ότι βρίσκεται ακόμη ένας ερευνητής. Το βιβλίο του δ. Γουίν Γουέστον Ντέιβις «Η Πραγματική Μαίρη Τζέιν Κέλι» αποδίδει το χαρακτήρα του στυγνού δολοφόνου σε έναν δημοσιογράφο, ο οποίος στην προσπάθειά του να δολοφονήσει τη σύζυγό του χωρίς να γίνει αντιληπτός από την αστυνομία, σχεδίασε μια σειρά εγκλημάτων με πρωταγωνίστριες ιερόδουλες του ανατολικού Λονδίνου.

Για να μην αποκαλυφθεί αμέσως και συλληφθεί, κατέστρωσε ολόκληρο σχέδιο. Άρχισε να σκοτώνει άλλες ιερόδουλες που είχε επιλέξει τυχαία, έτσι ώστε όταν έφτανε η ώρα να σκοτώσει τη Μαίρη Τζέιν, κανείς δεν θα υποπτευόταν τον σύζυγό της.

Για να αποδειχτεί η εγκυρότητα της θεωρίας του, πρόκειται να εξεταστεί το DNA του τελευταίου θύματος, αφού γίνει η εκταφή των οστών του.

Πηγή: mixanitouxronou

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman