ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δέκα μέρη στον κόσμο που αξίζει να τα επισκεφτείτε!

Tweet
Share
Tweet
Share

Εάν είστε λάτρης των ταξιδιών και θέλετε να δείτε από κοντά όσο το δυνατόν περισσότερα από τα καταπληκτικά μέρη που υπάρχουν στον πλανήτη μας, ορίστε δέκα από αυτά που πρέπει να επισκεφτείτε οπωσδήποτε κατά τη διάρκεια της ζωής σας.

 

 

 

Image 1

1. Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος

Ο ύφαλος αυτός βρίσκεται στη Θάλασσα των Κοραλλίων, έξω από τις ακτές του Κουίνσλαντ της βορειοανατολικής Αυστραλίας, και απαρτίζεται από 2.900 ξεχωριστούς υφάλους και 940 νησιά. Καταλαμβάνοντας μήκος μεγαλύτερο των 2.600 χιλιόμετρων, ο ύφαλος αυτός είναι ορατός από το διάστημα.

Image 2

2. Ανταρκτική

Η Ανταρκτική είναι η νοτιότερη ήπειρος της Γης, καθώς και η πιο κρύα, ξηρή και ανεμώδης. Έχει το υψηλότερο μέσο υψόμετρο από όλες τις άλλες ηπείρους και χαρακτηρίζεται κατά κύριο λόγο από σχηματισμούς πάγου. Στα εντυπωσιακά της τοπία ζουν πιγκουίνοι, γαλάζιες φάλαινες, όρκες, γιγάντια καλαμάρια και ωταρίδες.

Image 3

3. Η Μεγάλη Μπλε Τρύπα στο Μπελίζ

Η Μεγάλη Μπλε Τρύπα είναι μια υποθαλάσσια τρύπα στα ανοιχτά της ακτής του Μπελίζ και ένα από τα πιο διάσημα μέρη στον κόσμο για scuba diving. Το νερό είναι περισσότερο από 400 πόδια βαθύ.

Image 4

4. Τα χωράφια με τις τουλίπες στην Ολλανδία

Αυτοί οι καταπληκτικοί κήποι με τις τουλίπες βρίσκονται ακριβώς έξω από τον Κήπο της Ευρώπης και ως επί το πλείστον ανήκουν σε ιδιώτες. Αποτελούν ένα από τα πιο εμβληματικά μέρη της χώρας.

Image 5

5. Οι παγωμένες σπηλιές του Mendenhall στο Τζούνο της Αλάσκας

Η παγωμένη αυτή σπηλιά βρίσκεται στον παγετώνα Mendenhall και λιώνει όταν περπατάς στο εσωτερικό του.

Image 6

6. Αρχαία περιοχή της Ανατολίας στην Καππαδοκία της Τουρκίας

Αυτή η περιοχή είναι διάσημος τουριστικός προορισμός της Τουρκίας, καθώς και ιδανικό μέρος για βόλτα με αερόστατο.

Image 7

7. Η διαμαντένια θάλασσα στο νησί Vaadhoo στις Μαλδίβες

Αυτό που ίσως μοιάζει με αντανάκλαση των αστεριών του ουρανού στη θάλασσα, είναι στην πραγματικότητα βιοφωτισμός που οφείλεται σε μικρόβια της θάλασσας που λέγονται φυτοπλαγκτόν. Η εικόνα που δημιουργείται στην παραλία τη νύχτα θα σας κόψει την ανάσα.

Image 8

8. Ο γκρεμός Trolltunga στη Νορβηγία

Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό βράχο που στηρίζεται στο βουνό σε ύψος περίπου 2.000 πόδια από το έδαφος. Είναι διαθέσιμος για πεζοπορία από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Image 9

9. Η παραλία Whitehaven στο νησί Whitsunday της Αυστραλίας

Αυτή η παραλία είναι γνωστή για την υπέροχη λευκή της άμμο και τις κρυστάλλινες γαλάζιες και πράσινες αποχρώσεις στα νερά της. Η άμμος είναι πολύ λεπτή και ο περίπατος κατά μήκος της ακτής είναι μια μαγική εμπειρία.

Image 10

10. Τα Μαρμάρινα Σπήλαια στη λίμνη General Carrera στην Παταγονία

Τα Μαρμάρινα Σπήλαια, τα οποία είναι γνωστά και ως Μαρμάρινο Παρεκκλήσι ή Μαρμάρινος Καθεδρικός, βρίσκονται στο κέντρο της λίμνης και χρειάστηκαν 6.000 χρόνια για να σχηματιστούν από τα κύματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman