ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ένα δημιουργικό project για την προστασία της ζωής στον Αμαζόνιο(vid)

Tweet
Share
Tweet
Share

O Γάλλος φωτογράφος και καλλιτέχνης του δρόμου, Philippe Echaroux επικοινώνησε με τον αρχηγό της φυλής Surui, Almir Narayamoga Surui προκειμένου να μάθει για τη ζωή μέσα στην καρδιά του Αμαζονίου κοντά στη Βραζιλία. Η επιβίωση της φυλής απειλείται λόγω της αποψίλωσης των δασών.

Ο Philippe Echaroux προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την ανθρωπότητα δημιούργησε ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει το φυσικό περιβάλλον στο οποίο ζουν οι κάτοικοι. Παράλληλα επεξεργάστηκε φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται τα πρόσωπα των ντόπιων μέσα στα βουνά. Είναι πραγματικά καθηλωτικό.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Κόβοντας ένα δέντρο, αφαιρείς τη ζωή κάποιων από τους ντόπιους της φυλής. Με τους μηχανισμούς αυτούς, ο καλλιτέχνης σέβεται το περιβάλλον και παράλληλα στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλη τη γη.

Οι κάτοικοι του Παρισιού θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις φωτογραφίες στη γκαλερί Taglialatella από τις 10 έως και τις 15 Νοεμβρίου σε σχετική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί. Μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες παρακάτω.

Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ 

Stunning Video Projections of Indians in the Amazonian Forest 0

sad

stu

stu 6

stu 7

stu 8

stu 9

stu 10

stu 11

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman