ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Φιλάνθρωποι celebrities

Tweet
Share
Tweet
Share

Συνήθως απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης με τα καμώματα, τις υπερβολικές απαιτήσεις και την πολυέξοδη ζωή τους. Ο λόγος για τους διασημότερους star του κόσμου, κάποιοι εκ των οποίων ωστόσο έχουν διαθέσει μέρος της ιδιοκτησίας τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Άλλοι για το θεαθήναι και άλλοι γιατί πραγματικά το νιώθουν, προσφέρουν στο συνάνθρωπο ό,τι τους περισσεύει και επιδεικνύουν την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρά τους.

Η λίστα με τους πιο φιλάνθρωπους celebrities του κόσμου είναι μεγάλη. Για όσους δεν το γνωρίζατε, η συμπαθητική –σύμφωνα με την άποψη των περισσοτέρων- Ellen Degeneres έχει δωρίσει αμέτρητα χρήματα στον οργανισμό «American Red Cross», ενώ εξαιτίας της λατρείας που έχει για τα ζώα, είναι θερμή υποστηρίκτρια των κακοποιημένων ζώων και της καμπάνιας «The Gentle Barn».

ellen

Η ιδιαίτερα δημοφιλής Selena Gomez  έχει θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά από όλο τον κόσμο. Αυτό που ίσως δεν ξέρουμε για εκείνη είναι πως συμμετέχει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και είναι η νεότερη Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF.

 selena

Στο παρελθόν το διάσημο ζευγάρι των Will & Jada Pinkett Smith ζήτησε από συγγενείς και φίλους να προσφέρουν τα χρήματα που θα ξόδευαν για να τους πάρουν δώρα γενεθλίων, σε φιλανθρωπίες. Με τον τρόπο αυτό, παρείχαν σε περισσότερους από 400 κατοίκους της Αιθιοπίας νερό. Έχουν ιδρύσει μάλιστα το Will and Jada Smith Family Foundation και έχουν δώσει 126,000 δολάρια στον οργανισμό Lupus Foundation, 200,000 δολάρια στο Baltimore School for the Arts και 52,000 δολάρια στο the Make-A-Wish.

smith

Taylor Swift βοηθάει γενικά τα παιδιά που έχουν ανάγκη και είναι ενεργό μέλος της UNICEF, του Ερυθρού Σταυρού ενώ τo 2012 και το 2013 είχε την πρώτη θέση στη λίστα με τους διάσημους με φιλανθρωπικό έργο του Today.com. Συγκεκριμένα το 2012 έδωσε τέσσερα εκατομμύρια δολάρια, ενώ προσφέρει επίσης εργασία σε ανθρώπους με καρκίνο αποδεικνύοντας έμπρακτα πόσο ευαισθητοποιημένη είναι γύρω από αυτά τα θέματα.

taylor

Ο Matt Damon είναι δημιουργός του φιλανθρωπικού οργανισμού Water.org, ο οποίος βοηθάει να προωθηθεί το καθαρό νερό σε τριτοκοσμικές χώρες που πάσχουν από λειψυδρία, ενώ ακόμα είναι και φανατικός υποστηρικτής της ONE Campaign που βοηθά στην εξάλειψη του AIDS σε υποβαθμισμένες χώρες.

damon

Ο διάσημος ηθοποιός Mel Gibson έχει δωρίσει 10 εκατομ. δολάρια στα νοσοκομεία παιδιών με σοβαρές ασθένειες και 7 εκατομ.δολάρια σε εκκλησία του Μαλιμπού και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν κυρίως τα παιδιά.

mel

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman