ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η δύναμη της συνήθειας του… ληστή

Tweet
Share
Tweet
Share

Αν είσαι άνθρωπος της συνήθειας, δύσκολα βγαίνεις από το δρόμο σου. Τι γίνεται όμως αν η εμμονή σου, αφορά κάποια παράνομη δραστηριότητα; Την απάντηση βρίσκουμε στην ιστορία ενός 41χρονου ληστή, ο οποίος επιστρέφει στη φυλακή με την ίδια ακριβώς κατηγορία. Λήστεψε το ίδιο κατάστημα παπουτσιών για δεύτερη φορά, ύστερα από 15 χρόνια.

Μία ημέρα μετά την αποφυλάκιση του, ο Κρίστοφερ Μίλλερ «ξαναχτύπησε» στο ίδιο κατάστημα στο Νιου Τζέρσι, που τον είχε οδηγήσει στη φυλακή 15 χρόνια νωρίτερα. Σύμφωνα με τις αρχές η λεία του, δεν περιελάμβανε ψηλοτάκουνες γόβες, αλλά 389 δολάρια σε μετρητά, καθώς και το κινητό τηλέφωνο του υπαλλήλου του καταστήματος.

Για κακή του τύχη όμως, ο υπάλληλος είχε διατηρήσει τη δουλειά του στο μαγαζί με τα παπούτσια καθώς ήταν ο ίδιος τον οποίο είχε ληστέψει ο δράστης 15 χρόνια νωρίτερα.

Ο υπάλληλος φυσικά αναγνώρισε το δράστη, ο οποίος κατευθύνεται και πάλι στη φυλακή, για άλλα 16 χρόνια, έχοντας διαπράξει ακριβώς το ίδιο αδίκημα, σε βάρος της ίδιας επιχείρησης, έχοντας απειλήσει ακριβώς τον ίδιο υπάλληλο.

Πηγή: sfgate

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman